Έχει πάει με 12.000 γυναίκες…

Τις έχει πάρει όλες….Ψηλές, κοντές, χοντρές, αδύνατες, όμορφες, άσχημες, μικρές, μεγάλες, ηθοποιούς, πριγκίπισσες, μοντέλα, χορεύτριες, τραγουδίστριες, δημοσιογράφους, δισεκατομμυριούχες, Αμερικάνες, Αγγλίδες, Γαλλίδες, Σουηδέζες, Ιταλίδες, Ρωσίδες, Αυστριακές, Κινέζες, Αυστραλές… όποια έπεφτε στο δρόμο του την… έπαιρνε.

Και επειδή γρήγορα βγήκε η φήμη ότι ήταν εξαιρετικά προικισμένος και καταπληκτικός εραστής, όλες οι γυναίκες του πλανήτη τον ήθελαν. Από ένα βράδι μέχρι και σχέση. Δικαίως ο Warren Beatty μπορεί να πάρει τον τίτλο «Ο γυναικάς του αιώνα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέχρι το 1992 – στα 55 του- που παντρεύτηκε την Annette Bening (με την οποία έχει 4 παιδιά), ο μεγάλος καρδιοκατακτητής, λέγεται ότι έχει «κοιμηθεί» με πάνω από 12.000 γυναίκες- ανάμεσα στις οποίες και πάααααααααααααααααααρα πολλές διάσημες…

Από το 1957 (20 χρόνων) που ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι να παντρευτεί δεν είχε αφήσει θηλυκό για θηλυκό που να μην το ρίξει στο κρεβάτι του. Εκτός από τις άσημες, είχε τρέλα και με τις διάσημες! Για να δούμε μερικές…

AnnetteBening: Γνωρίστηκαν το 1991 στην ταινία Bugsy, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ο γάμος ακολούθησε την ερχόμενη χρονιά.

Stephanie Seymour: Ακριβώς πριν την Annette Bening, αρχές του 1991, έβγαινε με την ηθοποιό Stephanie Seymour

Madonna: Για ένα χρόνο περίπου ήταν μαζί. Γνωρίστηκαν στην ταινία Dick Tracy, και όπως ήταν φυσικό και οι δύο θέλησαν αυτή την σχέση. Αυτός για να γίνει γνωστός στα πιτσιρίκια (έστω σαν γκόμενος της Madonna) και αυτή για να τον βάλει στην λίστα των κατακτήσεων της.

Melanie Griffith: Ήταν φίλοι πολλά χρόνια, βάφτησε και τον γιο της… αλλά κάποια στιγμή το έκαναν κιόλας!

Daryl Hannah: Η μεγάλη κουκλάρα του Hollywood ήταν αδύνατον να του ξεφύγει. Ήταν 1987 όταν συνέβη….

Isabelle Adjani: Η Γαλλίδα σταρ τον γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Ishtar και σχεδόν για όλο το 1987 ήταν ζευγάρι…

Charlotte Lewis: Το 1984

Christina Onassis: Ορίστε και κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Η Χριστίνα Ωνάση γύρω στο 1980 είχε σύντομες σχέσεις με τον Warren Beatty (και τον Jack Nicholson!!!!)

Mary Tyler Moore: Η μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου κυρίως, είχε σχέση μαζί του το 1980.

Diane Keaton: Μεγάλος έρωτας. Δύο χρόνια κράτησε (1978 – 1980)

Iman Abdulmajid: Η μεγάλη ντίβα στο χώρο των μοντέλων – πολύ πριν παντρευτεί τον David Bowie, είχε σχέση με τον Warren Beatty το 1977.

Barbara Hershey: 1976

Michelle Phillips: 1973 – 1976.

Carly Simon: Σχέση που κράτησε ένα χρόνο (1972 – 1973). Όταν χώρισαν η Carly Simon ηχογράφησε το τραγούδι «You’re So Vain» (είσαι τόσο ματαιόδοξος) που αφορούσε τον Beatty, και έγινε τεράστια επιτυχία της.

Liv Ullmann: Το 1971 ήταν με την μεγάλη Σουηδέζα ηθοποιό

JoniMitchell: Λίγο πριν την Liv Ullmann, από το κρεβάτι του πέρασε και η μεγάλη τραγουδοποιός Joni Mitchell

-nikosonline.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.