Όταν όλοι κάνουν σημαία τα αερόστατα και μπαόλονια, το Fever δεν αλλάζει το ύφος του! Πάντα έχει ..λαικό ύφος. Αυτό που σε κάνει νούμερα ένα!

Φοβερό, ε; Η ιστορία έχει μιλήσει. Κούπες και πρωταθλήματα έχουν έρθει με το λαϊκό στοιχείο κυρίαρχο στην νυχτερινή εξίσωση. Κι’ όμως, τα τελευταία 10 χρόνια, παρατηρείται μια μεγάλη προσπάθεια αντικατάστασης του σκηνικού αυτού. Δηλαδή, τι; Το λαικό να σηκωθεί από την πολυθρόνα, το μοντέρνο και το ελαφρύ καλλιτεχνικό ρεύμα, να κάτσει στη θέση του. Έχει γίνει παντού. Και δεν ερεθίζει όσο νομίζουν. Περισσότερο παίζει το “αφού το έκανε εκείνος, και ο άλλος, ας το κάνω κι εγώ” . Ό,τι σου λέω.

Όχι και στο Fever. Παραμένει πιστό στις αξίες που ξεκίνησε να ακολουθεί στην αρχή εκείνης της δεκαετίας του 2000, και το τοποθέτησαν στην κορυφή των νυχτερινών νάων. Τώρα μπορούμε να το πούμε και επίσημα. Και φέτος θα παίξει πολύ δυνατά, με ένα ντουέτο μοναδικών λαικών τραγουδιστών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Πάολα, με μια πορεία που διαρκεί εδώ και δεκαοκτώ χρόνια, έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές μας με τις επιτυχίες της και τον χαρακτηριστικό της ήχο. Από το ντεμπούτο της το 2005 με τον δίσκο “Αθόρυβα”, έχει ανέβει στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συνοδευόμενη από τον Νίκο Μακρόπουλο. Από την πλευρά του, γιορτάζει τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας του. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουζούκια το 1994 και από τότε έχει κατακτήσει τις πίστες και τις καρδιές του κοινού με τον υπέροχο τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια.

Fever, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από αρχές Νοέμβρη!

Διαβάστε επίσης : Φέρνει νέο αέρα το «Μercedes live club»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.