Όταν όλα καταρρέουν…

Όλα είναι αλυσίδα τελικά. Αρκεί ένας κρίκος να σπάει, και θα διαλυθεί ολόκληρη η αλυσίδα. Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Όταν βγήκε δημόσια και μοιράστηκε τη δικά της “αλήθεια”, για τον “ομαδικό βιασμό” της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, πυροδότησε κύμα αλληλεγγύης προς το πρόσωπό της. Αλλά τώρα τίποτα δεν είναι το ίδιο. Τίποτα δεν είναι όπως φαινόταν! Εμένα μου το λες. Ρητώς διαψεύδονται από την Δικαιοσύνη, όλα όσα είχε δημοσιεύει και είχε ισχυριστεί. Μαντάρα τα’ κανε η 24χρονη. Ακόμη και η κυκλοφορία του βίντεο, που είχε αναφερθεί στις διωκτικές αρχές από την πλευρά της. Ύστερα από έρευνα οι αστυνομικές αρχές βρήκαν το υλικό και αυτούς που το είχαν. Η νεαρή κλήθηκε να καταθέσει εάν ήταν η ίδια στο βίντεο, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δεν είχε σχέση η σκηνή με τον καταγγελλομενο βιασμό της νεαρής.

Ύστερα από την υποβολή της δικογραφίας ο εισαγγελέας παρέπεμψε τα τρία πρόσωπα που είχαν το βίντεο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν στο περιβάλλον της νεαρής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : – Τώρα αρχίζουν όλα
Η υπόθεση “βιασμού” Μπίκα και οι απαραίτητες εξηγήσεις στους τηλέ – εισαγγελείς και ιστοσελιδοθάφτες! Όταν η δικαιοσύνη μας βολεύει απονέμεται στο όνομα του Ελληνικού Λαού! Όταν δεν μας βολεύει υπαγορεύεται από την Ολιγαρχία!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.