Όταν η φιλία είναι πραγματική! (video)

Χρήστος Βαρδάλος, Αντώνης Ρέμος, Θοδωρής Φέρρης

Περί ποιου θέματος ; Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, όχι, για να καταλάβεις την τόσο στενή, αδερφική βέβαια, σχέση μεταξύ Χρήστου Βαρδάλου και Αντώνη Ρέμου. Η αλήθεια είναι πως η φιλία τους είναι αγνή και αυθεντική, δεν βασίζεται στην ωφελιμότητα. Πότε ο Χρήστος δεν την είδε ως σκαλοπάτι, για να ανέβει επαγγελματικά. Δεν πρόκειται για πάρε-δώσε. Αλλά για ανάγκη! Την βρίσκει ο άλλος με τον άλλον, γουστάρουν να μιλάνε στο τηλέφωνο, να πάνε για καφέ, για ποτό, για φαγητό. Να ταξιδέψουν μαζί στο Μονακό, για να συμμετέχουν στα μεγαλύτερα τουρνουά πόκερ.

Λοιπόν, δεν είναι έκπληξη, αλλά το φυσιολογικό, το αναμενόμενο. Ασφαλώς το γεγονός ότι o Αντώνης, χθες το βράδυ, δεν επέλεξε να ξεκουραστεί (είχε εμφανιστεί την προηγούμενη μέρα σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά ; Πήγε στο “Markiz”, με επίσημο πρώτο προσκεκλημένο, τον Θοδωρή Φέρρη. Μια δουλειά, με τη σφραγίδα του Χρήστου Βαρδάλου και του Μάρκελλου Μουρατίδη.

Δείτε στιγμιότυπο από την φανταστική συνύπαρξη τους : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.