Οσωνούπω έρχεται! Νέα βόμβα ετοιμάζεται να πετάξει στο τραπέζι της νύχτας ο Κώστας Μπερτάκης- Θα μαζέψει όλα τα λεφτά με Αργυρό, Ρουβά, Οικονομόπουλο, Ιακωβίδη, Ζόζεφιν..Κάθε άλλος νυχτερινός παράγοντας στη θέση του, θα έβαζε φρένο..Αυτός δεν βάζει, τα θέλει όλα!

Αν ακόμη να το καταλάβετε, να το καταλάβετε τώρα. Ότι αυτός ο νυχτερινός παράγοντας, ο Κώστας Μπερτάκης, ο μέντορας μια του Παντελίδη, μια της Πάολα, μια του Αργυρού, μια του Ιακωβίδη, δεν ησυχάζει με τίποτα. Αυτό ξέρω. Αυτό βλέπω. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Τι κι αν όλες οι εταιρείες στοιχήματος, οι αξιόπιστες, δίνουν προγνωστικά και αναλύσεις, και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά, πως θα μαζέψει όλο το χρήμα. Με το Αργυρός-Ρουβάς, στο Teatro Athens.

Δεν αγνοείς, σ’ αρέσουν, τα λαμβάνεις υπ’ όψιν, και τα άλλα δύο σχήματα του. Πρώτο φαβορί τα βλέπεις. Το Οικονομόπουλος-Ηβη Αδάμου-Γιώργος Λιβάνης στη Θεσσαλονίκη (Vogue). Και το Ιακωβίδης-Ζόζεφιν-FY, στο Fantasia. Αυτά τα δυο θα κάνουν τράμπα. Τι πάει να πει αυτό; Όταν τελειώσουμε, εγώ θα πάω στη θέση σου, και εσύ θα έρθεις στη θέση μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σ’ αυτό το ονειρικό περιβάλλον του Κώστα Μπερτάκη, παραμένει και η Ελένη Φουρείρα. Αλλά ενεργή πάλι δεν θα την δούμε τώρα, θα την δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, λίγο πριν το καλοκαίρι. 

Στο μεταξύ, νέα πληροφορία έσκασε τις τελευταίες ώρες, πως άλλη μια κίνηση, ψήνει. Και αν τελικά την κάνει με σάρκα και οστά, θα είναι μπαμ. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει ότι ο Μπερτάκης είναι… θεσμός στα μπαμ, στο πρωτάθλημα της νύχτας. Γιατί; Επειδή φοράει τη φανέλα της ομάδας που δεν ησυχάζει με τίποτα.

Θα είναι τραγουδιστής, θα είναι μαγαζί, θα είναι και τα δύο, θα είναι κάποιο επιχειρηματικό πάντρεμα; Ο καθένας, μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει.. Για να δούμε..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.