ΟΠΑΠ: Μέρισμα ρεκόρ με 185 ευρώ ανά μετοχή. Η στρατηγική της επιτυχίας

Μέρισμα αποφάσισε να μοιράσει χθες η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Είναι από τις υψηλότερες μεταξύ των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών, ενώ ανταποκρίνεται στη σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ για τη δημιουργία σημαντικής αξίας για τους μετόχους του.

Σύμφωνα με τον κ. Karas, η συνεπής και αποδοτική υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής Fast Forward έδωσε ώθηση στις επιδόσεις της εταιρείας. Όπως τόνισε, τόσο οι retail, όσο και οι online δραστηριότητες αναπτύχθηκαν δυναμικά, χάρη στην προσήλωση του ΟΠΑΠ στην ψηφιοποίηση, την τοποθέτησή του στην προσιτή διασκέδαση, την ανανέωση παραδοσιακών παιχνιδιών και την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο retail, ο κύριος Karas στάθηκε στο ολοκληρωμένο και σύγχρονο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών κληρώσεων του ΟΠΑΠ, σημειώνοντας ότι οι πελάτες έχουν υποδεχθεί θερμά τα ανανεωμένα ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ, ενώ το Eurojackpot, που λανσαρίστηκε πρόσφατα, δείχνει ενθαρρυντικά πρώτα δείγματα. Επιπλέον, οι επιδόσεις του Πάμε Στοίχημα ενισχύθηκαν χάρη στη νέα πλατφόρμα του παιχνιδιού, ενώ το OPAP Store App, ο βασικός πυλώνας ψηφιοποίησης των καταστημάτων, συνέχισε να σημειώνει υψηλούς ρυθμούς υιοθέτησης. Ακόμη, συνεχίστηκε δυναμικά η ανανέωση των VLTs, γεγονός που οδήγησε σε μεγαλύτερες επιδόσεις.

Στο online, τόσο η Stoiximan, όσο και οι online πλατφόρμες του ΟΠΑΠ, σημείωσαν ρεκόρ ενεργών πελατών και εσόδων. Η σημαντικότερη εξέλιξη του 2023 ήταν το λανσάρισμα του Opaponline.gr. Σύμφωνα με τον κύριο Karas, με τη νέα iLottery πλατφόρμα, ο ΟΠΑΠ διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα online χαρτοφυλάκια διεθνώς. Ακόμη, ενισχύθηκε η παικτική δραστηριότητα στο Pamestoixima.gr. 

-1voice.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.