Ονειρεύεται το Rox Music Hall

Λέμε αυτά που δεν λένε οι άλλοι. Ακόμα και αυτοί οι οποίοι έχουν συμμετοχή στη γέννηση και την εξέλιξη των νυχτεριών ιστοριών.. Εμείς τα λέμε σε κάθε ευκαιρία. Είμαστε ενάντια του τσάμπα θόρυβου και της άσκοπης φλυαρίας. Κι από την άλλη, είμαστε υπέρ του διαχρονικού, του ιστορικού, της αξίας που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Με μια κουβέντα. Τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Γονίδη , πάντα θα συναρπάζουν, διότι έχουν την αλήθεια μέσα τους, έχουν την δύναμη να μιλάνε στην νυχτερινή εξέδρα. Και σας έχω φρέσκα νέα. Αφού ολοκλήρωσε το summer tour, όχι μόνο στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό, χαμός παντού. Πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του, στις επερχόμενες εμφανίσεις επί αθηναίικού εδάφους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να μην ξεχνιόμαστε. Θα τον δούμε στο ολοκαίνουργιο Rox Music Hall. Με τη συμμετοχή του Γιώργου Τσαλίκη και της Μαριάντας Πιερίδη στο παιχνίδι. Η μεγάλη μας πρεμιέρα 1/11 ….

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, βιολί, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.