Όλοι σηκώνουν τα χέρια «ψηλά»: Το μεγαλύτερο ανεξήγητο φαινόμενο στη νύχτα

Όλοι σηκώνουν τα χέρια «ψηλά»: Το μεγαλύτερο ανεξήγητο φαινόμενο στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας

Τέρμα και τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο, που μπορεί να ξέρουμε το πρόσωπο του, αλλά κανείς το πραγματικό του όνομα, το παρατσούκλι του μόνο, καταγράφεται μέσα στα πλέον αξιοσημείωτα γεγονότα της νυχτερινής Πάτρας.

Τι σημαίνει αυτό; Οπότε αποφασίζει να βγει έξω, μόνο στα ψιλά των πάντων δεν περνάει. Μακράν ο Νο1 παίκτης. Δεν έχει αντίπαλο. Δεν υπάρχει άλλος, άνδρας, γυναίκα, πολιτικός, καλλιτέχνης, δικηγόρος, δημοσιογράφος, με περισσότερα χιλιόμετρα στον αγώνα δρόμου των χρημάτων που χαλάει. Αλλά προσέξτε καλά τι θα σας πω εδώ. Στο γήπεδο των μαγαζιών, μπορεί ο απόλυτος πρωταγωνιστής να είναι αυτός, η βεντέτα που λέμε, αλλά είναι και ομαδικός παίκτης. Ξέρει να μοιράζει την μπάλα. Δηλαδή; Δαπανά πάρα πολλά λεφτά, για αυτόν και τους φίλους τους, αλλά στα πολλά λεφτά αυτά που δαπανά, το μεγαλύτερο μέρος πηγαίνει πως το προσωπικό, που στο πρόσωπο του βλέπουν τον Μεσσία, τον προφήτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κοίταξε να δεις. Και δικαιολογημένα. Ο έξυπνος σερβιτόρος, μπάρμπαν, Dj, σε μαγαζί που θα βρεθεί μαζί του, ξέρει ότι έχει να κάνει με ανώτερο παίκτη. Με χοντροπαίκτη. Με αυτόν που έχει την πρωτιά, που πρωταγωνιστεί, που δεν συμβιβάζεται και τα δίνει όλα να είναι πρώτος. Που πιάνει τέτοιες θεαματικότητες και αφήνει πίσω του τους ανταγωνιστές. Το ξέρει στα αλήθεια. Για αυτό και τον σέβεται και τον κοιτάζει στα μάτια.

Το άλλο. Άνοιξε το πουγγί ο συγκεκριμένος και αγόρασε πολύ γνωστό καφέ μπαρ επί της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι άλλο. Ότι είτε πάρει το πρωτάθλημα, είτε το χάσει, ποσώς τον ενδιαφέρει. Η πελατεία δεν θα τον επηρεάσει για το μεροκάματο που θα δώσει στο προσωπικού του. Έχει προκαθοριστεί από τώρα και θα είναι 3 φορές πάνω από τι δίνουν τα άλλα μαγαζιά. Αυτή είναι η φτιάξη του, και μαγκιά του να στηρίζει και να βοηθά, από την τσέπη του παντελονιού του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.