Όλοι ψάχνουν τον ΛΟΥ- Στη τελική να τον προσκυνήσουν – Αλλά δεν έχουν καταλάβει αυτό

Βλέπουν ότι για το φαινόμενο ΛΟΥ, που παίζει με ανοικτά χαρτιά, γράφει συνέχεια ο Τσίπας… Κάνει παιχνίδι μαζί του, με μεγάλο ντόρο, μέχρι την Αθήνα φτάνει. Και το ψάχνουν! Πάρα πολύ το ψάχνουν. Σε φάση που μας έχουν ζαλίσει.

Πως θα τους φέρουμε σε επαφή, να παίξουν μπάλα μαζί του. Για να του ζητήσουν, αυτή κι εκείνη τη χάρη. Να ανέβουν στο άρμα του, στη τελική να τον προσκυνήσουν. Γιατί στην Πάτρα, την ποτισμένη με ηττοπάθεια, φόβο και μιζέρια. Αυτός μόνο φαντάζει να είναι η φωτεινή πόρτα, για να αλλάξουν κατηγορία, να ψηλώσει το μπόι τους, και αυτό δεν είναι έκπληξη. Επειδή δεν είναι πολιτικός, να πει σήμερα αυγά κι αύριο καλάθια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ερώτημα. Ποιοι μας έχουν ζαλίσει; Οι πάντες. Δημοσιογράφοι και εκδότες, τραγουδιστές και μανατζαρέοι, ποδοσφαιρικές ομάδες και πρόεδροι, μαγαζάτορες, κάθε είδους νυχτόβιοι, δικηγόροι, μεσίτες, ξενοδόχοι, προπατζίδες, καζινοβιοι, ταξιτζήδες. Εννοείται και οι call girl.

Μα, δεν ξέρουν ρε παιδί μου, ότι ο Λου, δεν είναι λαγός. Ναι, χαλάει πολλά, εξωφρενικά πολλά, αλλά μόνο εκεί που γουστάρει αυτός. Και τα σημάδια, στα δείχνει, κατευθείαν, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις.. Αυτό δεν έχουν καταλάβει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.