Όλοι οι άλλοι, πολύ ..μικροί μπροστά του! Τον παραδέχθηκε μέχρι και ο Στέλιος Καζαντζίδης!

Αφήνουμε στην άκρη τον φαντασιόπληκτο, που πιάνει μικρόφωνο και θαρρεί πως αυτός είναι και κανείς άλλος, πως θα μας συνεπάρει απ την πρώτη στιγμή..Πως αν δεν τον είχε δήθεν πολεμήσει το κατεστημένο και το βρώμικο σύστημα, σήμερα θα ήταν ο μεγάλος, ο τρανός. Φαντασιόπληκτος βέβαια, διότι είναι εκτός πραγματικότητας, αρνείται να δει πως έχουν τα πράγματα. Τέλος πάντων κάποιος να το συνεφέρει, να τον κατεβάσει από την ταράτσα που βρίσκεται. Νούμερο σκέτο είναι ο τύπος και ανήκει σε αυτούς τους τραγουδιστές τους λεγόμενους περιθωριακούς.

Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι ξέρουν το ”νόημα” της αίσθησης. Θα πουν το εξής : Το πιο μεγάλο “νόημα” είναι. Όχι μόνο δεν θα βρεις πολλούς στη σημερινή σούμα των τραγουδιστών, αλλά θα μείνoυμε μόνο σε έναν, τον Θέμη Αδαμαντίδη. Επειδή αναμφίβολα αποτελεί την σπουδαιότερη λαϊκή φωνή του τόπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το ταλέντο του αναγνώριζε και στήριζε ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης. Άλλωστε ξεκίνησε και ”μαθήτευσε” δίπλα σε παλιούς ρεμπέτες όπως η Ρόζα Εσκενάζυ, η Άννα Χρυσάφη κι ο Σπύρος Καλφόπουλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα κάνει φοβερή ομάδα, με Γιάννη Καψάλη και Κατερίνα Στανίση, στο VEGAS Live Stage.

Έφτασε η στιγμή να ριχτούν στη “μάχη”. Από απόψε Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για όλο τον χειμώνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "VEGAS LIVE STAGE ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΑΨΑΛΗΣ Π. ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ 1- 1 ΤΑΥΡΟΣ- 212214 5050"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.