Όλοι ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία του

Γιάννης Βουλδής

Πιτσιρικάδες ονειρευόμασταν να μπούμε στα μαγαζιά του. Άλλες εποχές. Αλλά τα παιδικά μας χρόνια, ως προς την διασκέδαση, σημαδεύτηκαν από αυτόν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον έχεις ακούσει. Άφησε το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αποτύπωμα στη νυχτερινή Πάτρα του ’80 και του ’90. Το να έχεις δουλέψει μαζί του, μας φαινόταν κάτι σαν όνειρο, σαν φαντασίωση μάλλον.

Όνομα επιχειρηματία σφραγισμένο στη μνήμη μας. Κάθε φορά που άνοιγε ένα νέο στέκι, ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία του. Στο ιστορικό “Tiffany”, στη “Πισίνα” στην παραλιακή του Ρίου, στο “Malibu”, στο “Alter Ego”, στο “KU”, στο «Μπριζολίνο» , αλλά και άλλων ποιοτικών μαγαζιών με καινοτόμα concepts, σε όλα πρώτος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο γεννημένος το 1961, ήταν ο κυρίαρχος στο “αγώνισμα” του. Το πρώτο φαβορί. Κι όταν σταμάτησε να “τρέχει” επιχειρηματικά, δεν σταμάτησε να δίνει εξετάσεις σεμνού ανθρώπου. Όλοι όσοι τον αγάπησαν νιώθουν δικαιωμένοι, διότι κρατούν στη μνήμη τους έναν μεγάλο επαγγελματία και σωστό άνθρωπο.

Όμως, ο Γιάννης Βουλδής (σε πρώτο πλάνο, στη φώτο) ταξίδεψε για άλλες πολιτείες, για να αφήσει και εκεί το αποτύπωμα του.

Τους τελευταίους 4 μήνες, έδινε μάχη για τη ζωή του με σοβαρή ασθένεια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Μ. Τρίτη, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Σαραβαλίου Πατρών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.