Όλη η αλήθεια για Χάραμα σε 3 δηλώσεις

Ολο το έργο του Χαράματος στις εξής ατάκες. Αρχίζουμε :

«..Μες στο σπίτι δε μένει κανείς… κάθε Παρασκευή και Σάββατο, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα με τη Μελίνα, τον Αχιλλέα, το Γρηγόρη, τη Μαρία, την Άννα, και φυσικά το Μύρωνα… γιατί δεν είναι ο χώρος ή ο χρόνος… είναι ο τρόπος, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που μπορούν και κάνουν το εσείς κι’εμείς ΜΑΖΙ!!…»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεχίζουμε με τις ατάκες. «Τα καλύτερα μας χρόνια είναι τώρα… και τα ζούμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΧΑΡΑΜΑ γιατί δεν είναι ο τόπος ή ο χρόνος… είναι οι άνθρωποι που ομορφαίνουν την κάθε μας στιγμή!.…»

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Αυτό πως σας φαίνεται ; «Αφήστε τον ήχο της μουσικής να κατακλύσει την ψυχή σας με συναισθήματα. Τρομπόνι, Τρομπέτα και Τούμπα αποθεώνουν τη Μελίνα Ασλανίδου σε κάθε της εμφάνιση στο ΧΑΡΑΜΑ»

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, τρομπέτα και εσωτερικός χώρος

Σε περίπτωση που ρωτάτε για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το πρόγραμμα πως θα πάει, ποιο θα είναι. Έχει δοθεί, δείτε το :

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΧΑΡΑΜΑ Christmes TIME Παρασκευή 23/12 Σάββατο 24/12 Κυριακή 25/12 Παρασκευή 30/12 Παρασκευή 6/1 Σάββατο 31/12 Σάββατο 7/1 Κυριακή 1/1 Κυριακή 8/1 Τηλ: Κρατήσεων: 2610 671639/672 690៩198997"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.