Μαζί συνεχίζει η οικογένεια.. λες και δεν τον ήξερες

Κωνσταντίνος Αργυρός - Βάνα και Κώστας Μπερτάκης

Οικογένεια. Δεν δέχομαι ως μοναδική οικογένεια, εκείνη που σχετίζεται με την διαιώνιση του είδους. Η οικογένεια δεν είναι δεδομένη. Η οικογένεια έχει πολύπλευρη επιστημονική προσέγγιση και μπορεί να προκύψει και στον χώρο της εργασίας. Ποια είναι η κουβέντα;

Οικογενειακή, πλέον, η σχέση του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Είναι οικογενειακή ομάδα, όχι απλά καλή. Αυτό λοιπόν, εξηγεί, τα εξηγεί όλα, με τρόπο κατανοητό. Γιατί αυτή η δυάδα, είναι η κορυφαία της ταλαιπωρημένης νύχτας, αυτή που παίρνει τα αποτελέσματα. Και που στέκεται ανταγωνιστικά στην κορυφή. Αυτή είναι η συνταγή, λοιπόν! Κι ευτυχώς, που υπάρχουν ακόμη οικογένειες !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και η Ευαγγελία Μπερτάκη -όλοι προτιμούν να την προσφωνούν Βάνα- μητέρα του Κώστα Μπερτάκη, στη φώτο, μαζί με τον γιο της και τον Αργυρό.

Ο Αργυρός είναι αυτός που είναι. Ο Μπερτάκης κι εκείνος είναι αυτός που είναι. Τι να περιμένει ο παίκτης. Συνεχίζουν μαζί στο «Teatro» και στη νέα σεζόν, λες και δεν τον ήξερες..

Διαβάστε επίσης : Το σύστημα αποφάσισε : Ήρθε η ώρα ο Ιακωβίδης να γίνει Αρχηγός !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.