Η οικογένεια του Μetropolis από σήμερα είναι πιο φτωχή

Ο Βασίλης Σουλτανάς ήταν αυτός που ήταν. Σε σκέψη, σε συμπεριφορά, σε αντιδράσεις συναισθηματικές. Σε ιδεολογία, σε φιλοσοφία, σε κοσμοθεωρία. Ο δικός του ο κόσμος δεν επηρεαζόταν από τις θρησκείες, τα γνωστά συστήματα. Παρέμεινε ως το τέλος, όπως ήταν πριν 10, 20 και 30 χρόνια. Έτρωγε διαφορετικά φαγητά, άκουγε άλλη μουσική. Ένας αθεράπευτα ρομαντικός τύπος.

Έτσι θα τον θυμάμαι. Όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Τάσος Μητρόπουλος, το αφεντικό του “Μετρόπολις”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Τάσος Μητρόπουλος, Βασίλης Σουλτανάς
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Τάσος Μητρόπουλος, Βασίλης Σουλτανάς

Οι δύο τους “γεννήσαν” το «ΕΙΤΙΣ». Μια αναδρομή στις πίστες του 80, νωρίς την Κυριακή. Τελικά, τα πράματα εξελίχθηκαν πολύ καλύτερα από τι είχαν φανταστεί. Και οι “παρατηρητές” το χαρακτήρισαν ως το ”σκαλοπάτι” που άλλαξε κατηγορία το εν λόγω μαγαζί της Πάτρας. Έτσι είναι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το συλληπτήριο μήνυμα του “Metropolis” :

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "METROPOLIS metropolispatras METROPOLI OLIS "ΕΙΤΙΣ" "στις πίστες του 80" Σήμερα χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη, έναν καλό φίλο μα πάνω απ απ'όλ 'όλα ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας του Metropolis. Ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε υπέροχα πράγματα παρέα και μέσα απ' αυτά θα συνεχίσουμε να σε τιμάμε και να σε θυμόμαστε Βασίλη. θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας και θα μας συνοδεύεις για πάντα. H οικογένεια και οι συνεργάτες του Metropolis σου εύχονται καλό παράδεισο. Η τελευταία παράσταση του Βασίλη θα γίνει στην εκκλησία της Αγιας Αλεξιώτισσας την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 17:00 Ένδυμα ταράστασης απαραιτήτως λευκό."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.