Οι Βουτυρκαίοι σε νέες περιπέτειες

Κάποιοι κάνουν μέγα θόρυβο με τις ..πορδές και τα γέλια μας πιάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους. Έτσι επιβιώνουν, το έχουν κάνει επάγγελμα. Τιμή τους και καμάρι τους. Και κάποιοι άλλοι, επιλέγουν τη σιωπή, αφήνοντας τη δουλειά τους μόνο να μιλήσει. Δεν τους ενδιαφέρει, δεν τους απασχολεί, να αυτοδιαφημιστούν στα μάτια εκείνου του κόσμου, που έχει βαρεθεί το άσκοπο και το ανούσιο σουλατσάρισμα.

Δεν λέμε γενικόλογα. Μιλάμε συγκεκριμένα. Ο Σταύρος Βουτυράκος, ο αδερφός του Γιάννη. Οι δυο τους, διατηρούν το Tokyo. Αυτό το νυχτερινό κέντρο, που παραδίδει ξανά μαθήματα νυχτερινής επιβίωσης. Ανέβασε ιστορία στο instagram, που δείχνουν ότι μια ακόμη επιχειρηματική κίνηση ετοιμάζουν. Το οποίο θα αφορά στο άνοιγμα ενός street food. Δίπλα ακριβώς από το Tokyo θα είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και κείμενο που λέει "stavros_voutirakos δευτ. 小 Pockets So Delicious @wolfies_streetfood COMING SOON"
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και κείμενο που λέει "stavros_voutirakos 1 δευτ. ||Pockets So Delicious @wolfies streetfood Û COMING SOON"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.