Οι Τούρκοι κάνουν μπίζνες με νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Οι Τούρκοι κάνουν μπίζνες με νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Οι Τούρκοι έχουν λεφτά και δεν κρύβονται. Αυτό θα πει κάποιος με μια κουβέντα αν ερωτηθεί για τους γείτονες, που τα τελευταία χρόνια επιχειρούν να κυκλοφορήσουν φόρα παρτίδα και στην πασαρέλα της δημόσιας ζωής της χώρας μας. Και πως να κρυφτούν οι γείτονες, όταν έχει αποφασίσει με τα λεφτά τους και τον τσαμπουκά τους να κάνουν επίδειξη δημοσίως και επισήμως στο βαρύ του εκτόπισμα. Στην βαρβάτη και άμα λάχει περιπετειώδη παρουσία του στα ακίνητα, αλλά και σε άλλους τομείς. Άλλωστε, τρώγοντας έρχεται η …όρεξη!

Μ’ άλλα λόγια, και χωρίς να χαρακτηριστεί υπερβολή, οι Τούρκοι που σήμερα κάνουν μεγάλες μπίζνες σε όλα τα Βαλκάνια, επιχειρούν να γίνουν “χοντροπαίκτες” και στην Ελλάδα. Έτσι, στο πλαίσιο του σκοπού τους, τους τελευταίους μήνες αγοράζουν σπίτια στην Αθήνα, αξιοποιώντας το πρόγραμμα «χρυσή βίζα» και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άδεια διαμονής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος του συγκεκριμένου. Οι Τούρκοι φαίνεται θα ασχοληθούν και με την νυχτερινή διασκέδαση. Με το να γίνουν (άμεσοι και έμμεσοι) ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης και διασκέδασης…και μάλιστα είναι πιο κοντά από ποτέ. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχουν φουντώσει οι φήμες, ότι πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό πολύ γνωστού μπουζουξίδικου της Αθήνας, ουσιαστικά βρίσκονται Τούρκοι businessman!

Αυτό μεταφέρει στο «Tsipasblog» πολύ καλά πληροφορημένος παρατηρητής και διαμορφωτής των εξελίξεων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.