Οι τελευταίες πληροφορίες για την πορεία του μεγάλου έργου της πλαζ Βάρκιζας, με την ονομασία «Black Wave Βάρκιζα», του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Άγγελος Κοταρίδης (Marosoulis - Kotaridis Group), Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FACEBOOK | 3B ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό. Η οργανωμένη ακτή της Βάρκιζας (πρώην Yabanaki/ Varkiza Resort) πέρασε σε εταιρεία συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και Προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Το μίσθωμα για την έκταση ανέρχεται στα επίπεδα των 1,31 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και η διάρκεια της μίσθωσης είναι για τα επόμενα 25 έτη.

Ουσιαστικά, η πλαζ πέρασε σε ένα νέο επενδυτικό σχήμα, το οποίο δημιούργησε ο κ. Γιαννακόπουλος. μαζί με τον επίσης επιχειρηματία Βαγγέλη Κοταρίδη. Ο τελευταίος βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της νέας εταιρίας ειδικού σκοπού για τη διαχείριση της πλαζ Βάρκιζας, με την ονομασία «Black Wave Βάρκιζα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Άγγελος Κοταρίδης είναι επίσης επικεφαλής της εταιρίας υπηρεσιών αθλητισμού «Sports Spirit», η οποία έχει έδρα τη διεύθυνση του ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη, που ελέγχει κέντρα διασκέδασης, όπως η Ιερά Οδός, το NOX, το Φως, το Γκάζι Live & Stage και τα Privilege. Επίσης, ο Βαγγέλης Κοταρίδης συμμετέχει και στον όμιλο Μαροσούλη-Κοταρίδη.

Στο σχήμα ωστόσο, συμμετέχει και η εταιρία Food Plus, η οποία διαχειρίζεται την αλυσίδα fast food KFC στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Μηνά Τάνες, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (Heineken), καθώς και τον γιο του, Γιώργο. Η συγκεκριμένη είχε αναλάβει και τη διαχείριση της αλυσίδας Pizza Hut, η οποία, το 2020 διέκοψε την παρουσία της στην Ελλάδα.

Μπορεί να υπάρχει κι άλλος, να έχει «ειδική συμμετοχή».

Τι σημαίνει «ειδική συμμετοχή» ;

Ο Κοταρίδης να του ανέθεσε το management. Να του έδωσε την διαχείριση.

Ποιος να είναι αυτός;

Προφανώς, κάποιος με τεράστια εμπειρία, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Προφανώς, κάποιος με μεγάλη δύναμη, στο συγκεκριμένο κλάδο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.