Γιατί οι Συριζαίοι δεν είναι αριστεροί…

Δεν υπάρχει αριστερός, όπου γης, που να μη ξεφτυλίστηκε όταν έγινε εξουσία. Ούτε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει στο παρελθόν. Κέρδισε εκλογές ο αριστερός; Πρώτον, δεν έπαιξε σαν αριστερός. Δεύτερον, δεν πάμε στο δεύτερο.

Γνήσιος, καθαρόαιμος και συνεπής και σωστός αριστερός δεν έχει κερδίσει ποτέ των ποτών εκλογές. Οι μαίμού αριστεροί, οι κωλομπαρέ αριστεροί γίνονται κυβέρνηση, δηλαδή παρουσιάζονται με γλυφιτζούρια για να ξεγελάσουν το θύμα τους, τον κοσμάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να μη λέμε πολλά. Βασικό, βασικότατο στον αριστερό η αυτοκριτική. Όχι απλά η κριτική, αλλά η αυτοκριτική. Τι έγινε και δεν προχωράει, δεν προχώρησε το λεγόμενο λαϊκό κίνημα. Με τους συριζαίους τι έγινε; Αυτούς που με το που έκλέχτηκαν κυβέρνηση τον 2015 ήθελαν να πάρουν τη βουλευτική λιμουζίνα. Και αρνήθηκαν να μην έχουν αυτό το προνόμιο ως μέλη της Βουλής, Οι συριζαίοι, λοιπόν, είδαν το δάκτυλο του… λαού να χώνεται βαθειά, να πονάνε, και το ΄ριξαν στις κατηγορίες. Για τη συντριβή φταίνε τα ΜΜΕ, ο Διονύσης Σαββόπουλος και άλλα πουλημένα τομάρια, φταίει και ο λαός.

Από καταβολής αριστεράς ποτέ και κανένας κανονικός κομματικός αριστερός δεν έχει πει λέξη, ούτε άχνα, σε βάρος του λαού. Το διέπραξαν οι συριζαίοι. Γιατί; Οι άνθρωποι έχουν σαλτάρει, χάσανε οριστικά τα μεγαλεία της κυβερνητικής εξουσίας. Τους τρελαίνει σκέψη ότι θα επιστρέψουν στο περιθώριο, σε μονοψήφιο ποσοστό. 

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.