Οι νέες τιμές στην Α’ πλαζ Βούλας

Αναλυτικά οι τιμές εισόδου για καθημερινές και Σαββατοκύριακα, η χρέωση στις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες αλλά και οι υπόλοιπες παροχές στην Α’ πλαζ Βούλας “Αthines By the Sea”.

Νέες τιμές εισόδου, νέες παροχές και ξαπλώστρες υπάρχουν πια στην Α’ πλαζ Βούλας, ή αλλιώς Athines By the sea. Οι κάτοικοι των 3Β έχουν προνομιακές τιμές εισόδου, ενώ υπάρχει έξτρα χρέωση για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες. Μέσα στον χώρο της Α’ πλαζ Βούλας λειτουργούν μάλιστα εστιατόρια που μόλις άνοιξαν, όπως το Alaia και το DOT Beach Vibes, τα οποία, προσφέρουν φαγητό, καφέ και ποτό εκτός από τους χώρους τους, και στις ξαπλώστρες για τους λουόμενους, μέσα από ειδικά μενού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Α΄Πλαζ Βούλας άνοιξε με το όνομα Athnies By The Sea

Οι τιμές εισόδου της Α’ πλαζ Βούλας

Τις καθημερινές, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, υπάρχει το κανονικό εισιτήριο το οποίο ανέρχεται στα 7 ευρώ το άτομο. Τα Σαββατοκύριακα το εισιτήριο εισόδου ανέρχεται στα 8,50 ευρώ ανα άτομο. Το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 3,5 ευρώ και το δικαιούνται:
– Φοιτητές με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας.
– Οι ενήλικες άνω των 65
– Παιδιά από 6 έως 12 ετών

Η επιπλέον χρέωση στα σετ ξαπλώστρες-ομπρέλες

Καθημερινές: 

  • 1η σειρά: 30 ευρώ
  • 2η σειρά και πίσω: 20 ευρώ

Σαββατοκύριακα και Αργίες:

  • 1η σειρά: 40 ευρώ
  • 2η σειρά και πίσω: 30 ευρώ


Τι ισχύει για τους δημότες 3Β

Οι δημότες των 3Β με την επίδειξη της κάρτας τους χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

– Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Βούλας, με την επίδειξη της κάρτας δημότη, δεν πληρώνουν είσοδο στην πλαζ.

– Οι κάτοικοι των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βουλιαγμένης πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο των 25 ευρώ για να τοποθετήσουν ένα αυτοκόλλητο της πλαζ πάνω στην κάρτα δημότη, ώστε να έχουν για το υπόλοιπο της σεζόν δωρεάν είσοδο. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώνουν κανονικό εισιτήριο εισόδου, κάθε φορά που επισκέπτονται την Α’ πλαζ Βούλας.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου 3Β, oι Δημότες, κάτοχοι της κάρτας Δημότη της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, αλλά και οι δημότες των άλλων δημοτικών ενοτήτων που έχουν προμηθευτεί το ειδικό αυτοκόλλητο των 25 ευρώ από το ταμείο της πλαζ, με την επίδειξή της, έχουν δικαίωμα ειδικής έκπτωσης κατά 65% στην τιμή των ψάθινων ομπρελοκαθισμάτων του εστιατορίου Alaia. Οι τιμές μετά την έκπτωση διαμορφώνονται (για τους κατόχους της κάρτας δημότη)  ως εξής:

  • Καθημερινές: 7 ευρώ ανά σετ (2 ξαπλώστρες και μία ομπρέλα)
  • Σαββατοκύριακα και αργίες: 12 ευρώ ανά σετ (2 ξαπλώστρες και μία ομπρέλα)

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν από την δεύτερη σειρά και πίσω και μόνο για τα ψάθινα ομπρελοκαθίσματα του εστιατορίου Alaia.

-nou-pou.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.