Οι φυλακές, στα πόδια του υπόδικου για κακουργήματα Φουρθιώτη! Έμπαινε – έβγαινε και έβλεπε όποιον ήθελε στο γραφείο της διευθύντριας… ως “President” (!) όπως τον έγραφαν στο βιβλίο εισόδου- Ο Θεοδωρικάκος και η σιωπή των αμνών!

Συχνές επισκέψεις πραγματοποιούσε ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Νοέμβρη και Δεκέμβρη, στο γραφείο της διευθύντριας των φυλακών, Μαρίας Στέφη, όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα του Βιβλίου εισόδου για τις καταγραφές στο γραφείο των επισκέψεων των φυλακών Κορυδαλλού όπου καταγράφονται αναλυτικά ο επισκέπτες με τον αριθμό ταυτότητάς τους, την ιδιότητά τους αλλά και το χώρο των φυλακών που θα επισκεφτούν.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τις σχετικές καταγραφές , ο Μένιος Φουρθιώτης επισκέπτεται τακτικά τις φυλακές, συνήθως τις Κυριακές. Σε κάποια από αυτές, ο φρουρός καταγράφει την ιδιότητα του trash πωλητή σομπών τον οποίο αναφέρει ως «president» , δηλαδή πρόεδρο των «Αποκαλυπτικών». Σε όλα τα επισκεπτήρια ως χώρος στον οποίο πρόκειται να μεταβεί αναφέρεται το γραφείο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Στέφη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις καταγραφές στο βιβλίο της φυλακής, ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται να επισκέπτεται τις φυλακές στις 28 Νοεμβρίου του 2021, στις 12 Δεκεμβρίου του 2021 και στις 19 Δεκεμβρίου του 2021. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι εάν ο Μένιος Φουρθιώτης διέθετε την απαιτούμενη εκ του νόμου άδεια του Δικαστικού Συμβουλίου της φυλακής για να επισκεφτεί τις φυλακές ή εάν οι επισκέψεις ήταν παράτυπες με παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε κάθε περίπτωση το αρμόδιο πλέον υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο εποπτεύων υπουργός Τάκης Θεοδωρικακος θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις για τα επισκεπτήρια Φουρθιώτη. Εκτός αν για όλα ήταν ενημερωμένος ο κ. Γεραπετρίτης! Τότε πάμε πάσο.

-πηγή : edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.