Οι εξελίξεις στο Χάραμα, χειμωνιάτικό και καλοκαιρινό

Τραγουδιστής με σταριλίκι απ’τους λίγους ο Νίνο; Ναι, ακριβώς! Γνωστό. Πολύ γνωστό. Τι έπαθε ο νυχτερινός οπαδός της Πάτρας, όταν έμαθε πως μας έρχεται εδώ, ξεκινάει εμφανίσεις στο Χάραμα; Ξετρελάθηκε από το άκουσμα!

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, που ξεκίνησε, έχει πέσει….Παράνοια. Έχουμε μάτια και βλέπουμε…Και δεν βρίσκεις εύκολα τραπέζι, αν δεν πάρεις τα μέτρα σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Αλλά αντιληπτό πως ομαδική υπόθεση είναι επιτυχία η σήμερα. Έχουμε τα νέα ήθη, νέα και έθιμα! Άρα χρέος μας να αναφέρουμε και τους άλλους της ομάδας, τους πολύ αξιόλογους : Τάνια Καρρά, Γρηγόρης Πετράκος, Nafsika, John Dakolias.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Όχι δεν τελειώσαμε. Έχουμε και αυτό. Άνοιξη μύρισε και σίγουρα θα θες να ακούσεις και για το καλοκαιρινό Χάραμα. Δεν είναι καθόλου νωρίς. Γιατί όταν στη συνείδηση του κόσμου, έχει ταυτιστεί μόνιμα με τη θέση του πρωταθλητή, από τώρα κάνεις τα κουμάντα σου. Σηκώνεις τα μανίκια, βάζεις σε λειτουργία το πλάνο. Να είστε σίγουροι πως αυτό έχει κάνει ο Στέφανος Οικονόμου. Και αρκετές κουβέντες έχει ανοίξει. Εσείς θα μάθατε όταν κάτι είναι σίγουρο, όταν θα έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.