Οι δύο επιχειρηματίες που έκαναν το μικρό νησάκι Θηρασιά παγκόσμιο προορισμό (pics + vid)

Πριν από δύο χρόνια εγκατέλειψαν τις δραστηριότητές τους στην Αθήνα προκειμένου να δημιουργήσουν στη Θηρασιά έναν επίγειο παράδεισο. Το οίκημά τους -η Villa Santa Irini Retreat- μετέτρεψε το μικρό νησάκι απέναντι από τη Σαντορίνη σε προορισμό παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Χάρη στη Villa Santa Irini Retreat, έναν επίγειο παράδεισο απέναντι από τη Σαντορίνη όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα των Κυκλάδων και κατέχει δεσπόζουσα θέση το μικρό –γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, η Θηρασιά έχει γίνει πλέον προορισμός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ξένος Τύπος αναφέρεται με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το δημιούργημα των Δημήτρη Κριεζή και Πάρι Σαββίδη, το νέο bijοux των Κυκλάδων. Πρόκειται για ένα κτήμα 4 στρεμμάτων στην περιοχή Ρίβα με μια επιβλητική βίλα που κερδίζει τις εντυπώσεις για την εναρμόνισή της με το περιβάλλον και την φινέτσα της που παραπέμπει στην παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Αναζητώντας την πολυτέλεια της παιδικής χαράς και ελευθερίας. Λίγα χρόνια νωρίτερα, ο Δημήτρης Κριεζής και ο Πάρις Σαββίδης, οι ιδιοκτήτες του Santa Irini Retreat, περπατούσαν στα θηρασιώτικα καλντερίμια παρατηρώντας πόσο «παιδιά» νιώθουν όταν κάνουν διακοπές σε αυτό το μικρό νησάκι: ο χρόνος κυλάει διαφορετικά, οι ημέρες είναι ανάλαφρες και χαρούμενες, ακόμα και το φαγητό είναι πιο νόστιμο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.