Ο υπερήφανος Μεσούλας και οι κομπλεξικοί ειδικοί

Πέτρος Ίμβριος, Μαριάνα Παπαμακαρίου,. Δημήτρης Μεσούλας

Υπερηφάνεια. Τεράστια Υπερηφάνεια. Τέτοια Υπερηφάνεια, δεν έχει ξανανιώσει. Μόνο έτσι θα μπορούσε να νιώσει. Και ρωτάει ο κοινός νους. Ποιος, ρε; Ο επιχειρηματίας πίσω από το “θαύμα” του Aristotle στο Πειραιά. Δημήτρης Μεσούλας. Αφού το δικό του νυχτερινό παιδί, που γεννήθηκε πριν κάτι μήνες. Γεννήθηκε ημέρα Δευτέρα, μόνο σε αυτή την ημέρα, την πιο δύσκολη, συνέχισε να μεγαλώνει, να μεγαλώνει.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "T o TLE ARISTOTLE PRESENTS ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ MAPIANNA t @dimitrismesoulas 2αςΜεραρχίας Πειραιάς 18535 aristotle piraeus + 210 010 1076 UHOELSE?"

Σήμερα είναι πολύ μεγάλο νυχτερινό παιδί, μαγικό το λες, που το ζητούν, το θέλουν από παντού. Και αυτό θα κυκλοφορήσει, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Gialino Music Theater. Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Και αυτή η επιτυχία του Μεσούλα, είναι που τους κομπλεξικούς, τους τρελαίνει τους στέλνει σε άλλον πλανήτη. Τους τόσους πολλούς ειδικούς, που έχουν άποψη από το αεροπλάνο, μέχρι το ποδοσφαιρικά, τα πολιτική και ότι νυχτερινό κυκλοφορεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.