Ο Βοτανικός / Votanikos ξεκίνησε για πολύ και πολύ κράτησε

Δεν είναι καινούργιο πως το Σαμπάνης-Παπαρίζου, στο Βοτανικό, είναι από την επιχειρηματική ένωση Γιάννη Τσακουμάκου-Νίκου και Θανάση Πριόβολου. Τι σημαίνει αυτό; Ας πάρουμε κάποια από αυτά που πάρλαραν, σαν του γκουρού της πλάκας που είναι οι γνωστοί-άγνωστοι. Δεν θα τραβήξει πολύ ο..γάμος. Είναι κατηγορία, που μυρίζει μπαρούτι. Θέμα χρόνου να βαρέσει διάλυση. Αν όχι αυτή, την άλλη βδομάδα σίγουρα, θα το δείτε, το άκουσα.

Το Τσίπας Μπλοκ, που δεν αμολάει έτσι την κουβέντα του, θα σου πει τη πιο μεγάλη αλήθεια. Και ποια είναι αυτή; Κοπιάστε να διαβάσετε. Αυτά σε ποια κορόιδα τα λένε; Όχι στις παπαρολογίες, ακόμα κάποιοι ζούνε στα χρόνια του εμφυλίου και οι φανέλες ορίζουν ιδεολογίες παρατάξεις διαφορετικές, Με το ζόρι, να δουν το κομόντο και τους δράκους. Εμείς, δηλαδή, είμαστε οι μαλάκες της παρέας, που στην νύχτα, για κυβέρνηση μας έχουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως ξηγιέται το tsipasblog ; Ξεκινώντας από Τσακουμάκο και αδερφούς Πριόβολου. Ξεκίνησε για πολύ και πολύ κράτησε. Η τέλεια σχέση λοιπόν.

Το άλλο. Για τον Γιώργο Σαμπάνη, την Έλενα Παπαρίζου και την Αναστασία. Τα έχουν όλα, αυτά που θέλουν οι νυχτόβιοι. Αυτό που τους ερεθίζει περισσότερο και το γουστάρουν στη διάρκεια της νυχτερινής επαφής.. Πως να μην “σκίζουν” λοιπόν.

Για να σας διευκολύνουμε, καλύτερα να το καταλάβετε μόνοι σας, από κοντά. Απόψε & αύρio, δείτε τους στο Βοτανικός / Votanikos.

Κρατήσεις: www.votanikos.gr
2103473835

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.