Ο Βέρτης, με βάση το αποτέλεσμα

Νίκος Βέρτης

Εστίαση στο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η επίσημη θέση του Tsipas Blog και δεν την διαπραγματεύεται. Εστίασε στο αποτέλεσμα. Τότε μόνο θα καταλάβεις αν είναι επιτυχημένο ένα προϊόν της αγοράς. Το αποτέλεσμα της επιλογής του κόσμου, του ερευνώμενου, του μελετημένου, του ψαγμένου, που ποτέ δεν ησυχάζει προκειμένου να ανακαλύψει κάτι καινούργιο.

Με γνώμονα, λοιπόν, το αποτέλεσμα, ο Νίκος Βέρτης είναι πετυχημένος στη Θεσσαλονίκη. Στις απογευματινές του εμφανίσεις στο Όραμα. Ξεκίνησε για 8 βδομάδες και κατέληξε να κάνει τις διπλές (16). Μίλησε το γαμώτο του, να δείξει ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά πάντα θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Όχι η αγωνία του να βγάλει και άλλα λεφτά, όχι η αγωνία του να πετύχει, όταν όλη η νύχτα είναι στο πιο μαύρο σκοτάδι από συστάσεως της. Μην τα μπερδεύουμε. Δεν είπα ότι είχε κίνητρο το Εμείς. Το Εσείς. Το οι άλλοι. Αλλά ότι όταν ο δρόμος έχει μπλοκαριστεί, αναγκαστικά πρέπει να ψάχνεις και τους παράδρομούς του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό έκανε και ο Βέρτης και λες ότι του βγήκε.

Δείτε το ποστ του ξάδερφου του και στενού του συνεργάτη, Νίκου Χατζικίδη.

Διαβάστε επίσης : Μια γεύση από το μαγαζί που ανοίγουν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.