Ο Βασιλιάς λέγεται Ρέμος

Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ, πόλη της Γερμανίας, στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με τη μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα. Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Βαπτίστηκε τραγουδιστής στην συμπρωτεύουσα, το 1995, το Πάσχα, στο κέντρο “Διογένης Palace”, μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται σε μία δισκογραφική καριέρα. Από τότε, είναι ο Βασιλιάς του θρόνου, και παραμένει μέχρι και σήμερα. 

Αυτό ακριβώς είναι ο Αντώνης Ρέμος. Ο απόλυτος Βασιλιάς. Χθες έγινε η πρεμιέρα του, στο NOX Athens, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Και όπως αναμενόταν, προσέλκυσε τους πιο εκλεπτυσμένος νυχτερινούς λαούς, να τον προσκυνήσουν και να τον ασπαστούν. Και οι οποίοι δεν επηρεάζονται από τις άλλες θρησκείες, μένουν στην θεότητα Ρέμου. Ταλέντο του εξουσιαστή. Σοβαρό ταλέντο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.