Ο Βασιλάκος ικανοποιεί τον κόσμο του-Αυτό είναι

Θανάσης Βασιλάκος

Όλοι συμφωνούν ότι ο θανάσης Βασιλάκος είναι ένας πολύ καλός λόγος για να επισκεφτείς τα μπουζούκια. Τους χώρους που τέλος πάντων τραγουδάει. Πράγματι, ο Βασιλάκος είναι πολύ καλός, κι αυτή δεν είναι κουβέντα παρηγοριάς που λέγεται σε αρκετούς άλλους του είδους του.

Ο Βασιλάκος ικανοποιεί τον κόσμο του. Αυτό, ναι, είναι που μετράει. Αυτό αξίζει να επισημάνει ο παρατηρητής. Αυτό έχει μεγαλύτερη αξία και από μια «βαρβάτη» συνεργασία, που πιθανόν να ήταν και συνέπεια των τυχαίων συμπτώσεων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε κι άλλα, πραγματικά και όχι τίποτα άικιού χαρισματικού επιστήμονα. Πέραν από τα μεταχειρισμένα κλισέ. Ο Βασιλάκος δεν τραγουδάει για τις εντυπώσεις, αλλά για την ουσία. Ο συγκεκριμένος, επαγγελματίας καριερίστας, σίγουρα, με τη σκέψη να διακριθεί και να εξασφαλίσει αύριο ένα καλύτερο συμβόλαιο, σε ένα από τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της αθηναίικης νύχτας, τα δίνει όλα για να δείξει την αξία του.

Τη φετινή σεζόν, δεν θα το κάνει σε ένα, αλλά σε αρκετά μαγαζιά. Πιο συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, τίθεται επικεφαλής του “Ελλάδος Εικόνες”, που πέρυσι βρισκόταν ο Καραφώτης. Για τις Κυριακές, συμφώνησε με το “Marina Breeze” στη Κύπρο.

Και δεν τελειώσαμε. Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Βασιλάκος βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα μαγαζιά ανά την Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει και το νέο του τραγούδι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.