Ο Τζάνης μας έβγαλε … ασπροπρόσωπους

Δεν προλαβαίνω να γράψω κάτι, κι αμέσως έρχεται το γεγονός, που με επιβεβαιώνει. Με θέλει, ρε παιδί μου. Αυτή είναι η εξήγηση που δίνω. Το βρήκα! Δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη.

Να, ένα παράδειγμα. Τελικά η Χαλκίδα “σηκώνει” μπουζούκια χειμωνιάτικα. Αυτό το ανέβασα και μάλιστα, ως πρωτοσέλιδο, την Παρασκευή, στο Tsipas Blog.gr. Και την επόμενη του Σαββάτου, αυτός ο Θάνος Τζάνης. Τραγουδισταράς και στην καλύτερη φάση του, που τον έχεις πετύχει τα τελευταία δέκα χρόνια. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ είμαστε. Στη ζημιά που προκάλεσαν δύο συγκεκραμένοι πελάτες, ακούγοντας το Θυμό, το Φταίμε κι οι δύο, το Εξαιτίας σου, και άλλε τέτοια κομμάτια. Που πολύ τα γουστάρει ο κόσμος, γιατί χτυπάνε μπαμ στην καρδιά. Με την φοβερή και αναλλοίωτη στο χρόνο φωνή του Τζάνη τα άκουσαν. Τι να έκαναν, να κρυβόντουσαν; Ε, όχι. Αλλά τι έπρεπε να κάνει ο σωστός ο παίκτης ; Να μπει στο παιχνίδι. Αυτό και έκαναν.

Αυτή είναι η σωστή αντίδραση :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.