Ο Τσακουμάκος στην Πάτρα παίζει με Λου, γιατί βλέπει ότι είναι η νέα δύναμη

Γιάννης Τσακουμάκος - Παναγιώτης Λου

Δεν κάνουμε πλάκα. Να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Ποιος επιχειρηματίας βρίσκεται πίσω από κάθε συναρπαστικό καλλιτέχνη. Γιάννης Τσακουμάκος. Θεωρείται στο πρωτάθλημα της νυχτερινής Αθήνας, ανάμεσα στους τρείς πρώτους. Επειδή, είναι ιδιοκτήτης των μαγαζιών : Κέντρο Αθηνών, Estate, Room, Λυκόβρυση, Telescope, και άλλων. Επειδή μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και για όλους, η επιλογή του να βάλει Μαζωνάκη και την Πέμπτη νωρίς από τις 9, κατάφερε να ξεχωρίσει, να πάει ψηλά στην βαθμολογία, να ξεφύγει. Επειδή ψάχνονται και ρωτάνε όλοι, για την τραγουδίστρια που λίγο έχει που έχει εμφανιστεί και αμέσως πήρε τον τίτλο του φαινομένου, την Αναστασία. Και πρόλαβε να την εντάξει στην ομάδα του. Επειδή παράλληλα προχωρά το σχέδιο και το πλάνο, με το οποίο θα γίνει μεγάλος, ανταγωνιστικός ο Γιώργος Λιβάνης..

Δικαίωμα του λοιπόν, ο Τσακουμάκος, για την επαρχία, να δέχεται, τα όπλα του, να πυροβολούν μόνο εκεί, που βλέπει ότι το παιχνίδι παίζεται με τον ίδιο τρόπο. Ο δρομέας κάνει χρόνο που πλησιάζει τον δικό του χρόνο, το παγκόσμιο ρεκόρ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τη τωρινή στιγμή. Άρα, ποιος παίκτης στην Πάτρα, έχει τέτοια ποιότητα; Τέτοιο τρελό ρυθμό. Πολλές φάσεις. Υψηλό θέαμα. Μιλάς μόνο για Λου, επειδή παίζει η σιγουριά. Προηγήθηκε η Αναστασία και έπεται ο Γιώργος Λιβάνης. 16 Ιουνίου. Για το φετινό καλοκαίρι αυτά. Γιατί για του χρόνου, που θα έχει πάρει και στάδιο, για εκεί το πάει, ικανός δείχνει. Να το θεωρείται από τώρα σίγουρο πως Θα φέρει και τον Μαζώ…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.