Ο Θεός έπλασε την τέλεια Γυναίκα

Να ξέρουνε τι λέμε. Για να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψητό. Μαρία Αλεξάνδρου, η γυναικάρα, όπως λέμε, Μήλος η νησάρα, η παικτάρα, η ταινιάρα. Γυναικάρα κι όχι μόνον. Αυτό ακριβώς είναι η Μαρία Αλεξάνδρου… Όχι μόνο η καλύτερη στην γη της Ελλάδας. Είναι και η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα στις σάρκες της. Ο Θεός όταν έπλασε την τέλεια Γυναίκα, αυτή ακριβώς είχε στο νου. Την έφτιαξε όπως την θέλουμε. Αυτό δεν το συζητάμε με κανένα τρόμπα που λέει τα δικά του. Μεγάλες σκέψεις με αμέτρητα επεισόδια, και για πολύ προχωρημένους.

Η κυρία. Μαρία Αλεξάνδρου, δεν είναι μόνο γυναικάρα, είναι και προσωπικότητα της τηλεόρασης, ως παρουσιάστρια κανονικιά στο κανάλι Ε. Αυτό είναι το δεύτερο κρατούμενο.. Αν την κάνει για μεγαλύτερο κανάλι, να μην σου φανεί απίθανο. Ναι, αλλά πραγματικό. Έχει άποψη και την λέει. Και το άλλο, συνεχώς μαθαίνει, δεν το παίζει η ξερόλα, τα ξέρει όλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.