Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας προσκαλεί στην κεντρική ομιλία του

Κάλεσμα για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη δημιουργία μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, θα απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του, την Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο καφέ-ρεστοράν Due Piani (Αγίου Νικολάου 47).

Σε σχετική δήλωση του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, τονίζει: «Σας καλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία μου και να πορευτείτε μαζί μου, για να φέρουμε την αλλαγή, την πρόοδο, και ένα αποτελεσματικό, κοινωνικό, κράτος με Δικαιοσύνη Παντού».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Μαζί, σχεδιάζουμε και κερδίζουμε ξανά TO μέλλον μας. Κεντρική προεκλογική ομιλία Παρασκευή 12 Μαίου και ώρα 20:00 στο Due Piani (Αγίου Νικολάου 47) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ- ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΚΑΣ Υποψήφιος Βουλευτής N. Αχαϊας Οικονομικός Αναλυτής, Στεγαστική Πολιτική MSC Real Estate Investment Finance Oxford Brookes University ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣΥΜΜΑΧΙΑ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.