Ο Θέμης δεν παλεύεται, σε προκαλεί στοιχηματικά

Υπάρχουν τραγουδιστές που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά. Από την άλλη υπάρχουν και καλλιτέχνες που σε… διώχνουν. «Φύγετε, μακριά…».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σε καλό φεγγάρι. Σε πολύ καλό φεγγάρι. Ίσως στο καλύτερο της καριέρας του. Όντας πια υπό από την «ομπρέλα» του Παπαγεωργίου, ο οποίος θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του στη μετά Νίκου Σπυρίδωνα εποχή, είναι πια το «πρώτο βιολί» στο «Fever» . Στο νυχτερινό κέντρο επί της Λεωφόρου Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, που άνοιξε τις πόρτες του το 1999, θεωρείται σαν ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα χώρος στην Ελλάδα και από τότε εντάσσεται στις σταθερές επιλογές της χειμερινής διασκέδασης, με μία ετήσιο όρο προσέλευσης πάνω από 300,000 άτομα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί, λοιπόν, να μη συνεχίσει στο ίδιο πλάνο; Για να γίνει το καλό καλύτερο. 

Μερικές σκέψεις με αφορμή την είδηση ότι ο «γίγαντας» τραγουδιστής  βρίσκεται στο studio, όπου ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη με τους Kings. 

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει ακόμη ένα τραγούδι, με τίτλο «Δεν Παλεύεται», σε στίχους του Πατρινού Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική Παναγιώτη Ραφαήλ, και, από το πρώτο του άκουσμα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι από αυτά που μπαίνουν μέσα μας και θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό!

Τσίπα, μίλα ξεκάθαρα στα ίσια μίλα. Μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης, ευτυχώς έπιασε το καλύτερο λαχνό του λαχείου. Γνώρισε τον Θανάση Παπαγεωργίου, άτομο με πολυπλόκαμη και πολυσχιδή επιχειρηματική δραστηριότητα, ο οποίος κατάλαβε τι σόι χαρακτήρας είναι, γι’ αυτό και η χημεία τους ταίριαξε αμέσως. Οικονομικά ισχυρός ο κύριος, χωρίς να θέλει να τον «εκμεταλλευτεί», «βάζει πλάτη» στην εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό …Κι αυτός, απελευθερωμένος και οικονομικά ανεξάρτητος, ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο του. 

Φυσικό επακόλουθο, λοιπόν, είναι να αρχίσει να γίνεται ανάρπαστος στη πιάτσα του. Και θα γίνει. Γιατί είναι μεγάλος, πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι ένας από τους λίγους που μας γυρίζει στην απέραντη Ελλάδα. Αν υπάρχει επάγγελμα «τραγουδιστής», τότε είναι και θα παραμείνει αρχηγός αυτού του επαγγέλματος. Κι αυτός όσο ζει δεν θα παύει ποτέ να το λέει : «Ο Καζαντζίδης ήταν η αιτία που αγάπησα το τραγούδι».  

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.