Ο δεν τα παρατάω ποτέ

Για πρώτη φορά δεν τα πήγε ασχήμα ο Γιώργος Κολλιόπουλος. Η προσπάθεια του έπιασε το 2,14 στο πεδίο Υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Δυτική Ελλάδα. Δεν έχει γραφτεί ακόμα, και πιθανόν να μη γραφτεί ποτέ πως ήταν εντελώς μόνος του, χωρίς «σπόνσορες και χορηγούς», τα ΜΜΕ του γύρισαν την πλάτη. Το μόνο όπλο του ότι είναι ένας λαϊκός άνθρωπος, αποδεκτός και αγαπητός μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, ότι γυρνάει τόσα χρόνια τις γειτονιές με τα πόδια του! Το ότι δεν μπήκε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν σημαίνει τίποτα, δεσμέυεται να μην τα παρατήσει, είναι ο άνθρωπος που δεν τα παράτησε ποτέ. Ακόμη και όταν βρέθηκε στο μηδέν, μάλλον κάτω από το μηδέν, στο μηδέν του μηδενός!

Μήνυμα Γιώργου Κολλιόπουλου για τα αποτελέσματα των εκλογών :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

•5000 άνθρωποι στην Αχαια μας ψήφισαν με 31 υποψηφίους ,σύνολο 8000 πολίτες .
•Αυτους που δεν είχαν εκλογικό,δεν εκαναν συγκεντρώσεις ,δεν παίχτηκαν στα ΜΜΕ,( θα τα πούμε και με σας ,να είσαστε σίγουροι )λόγω έλλειψης χρημάτων .
• Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία πολύ χαμηλοτερα αφού ήταν αδύνατον να γυρίσουμε δύο νομούς χωρίς μηχανισμούς χρήματα και κόμματα .
• Μην ξανά ακουσω παραπονο από κάποιους άγριους που έβριζαν το περιβάλλον του περιφερειάρχη και δυο τρεις που κάνουν χρυσές δουλειές ,γιατί θα τους ρίξω φτυσια ο ίδιος ,με 60% βγήκε άρα τον θέλατε και τον ψηφίσατε .
•Οσο για εσάς γνωστοι αγνώστοι ,που τρίβετε τα χέρια σας ,για να συνεχίσετε το πάρτυ σας ,μην χαίρεστε θα σας παρακολουθώ στενά ,και δεν θα πάρετε ανάσα .

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην επαιτεία για ένα φυλλάδιο ενα παράβολο και ψηφοδέλτια ,και ένα συγνώμη γι αυτους που ενοχλησαμε ,και μας γύρισαν την πλάτη ,ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ήρωες υποψηφίους ,και όπως είπαμε εσεις των Πάρτυ το νου σας.

Ο αγώνας για τους πολίτες τώρα ξεκινά .Όσο για το αλογάκι κάνε καμια παρέμβαση γιατί 4 χρόνια ήσουν μουγγα .
Δεύτερη Κυριακή στα δημοτικά ,για να δούμε …
Σας ευχαριστώ πολύ !!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.