Ο στρατηγός έβγαλε τα συμπεράσματα του

Εμφανίζεται το Apla στο Παγκράτι και το Τσίπας Μπλοκ του χαρίζει χώρο. Οι σοβαρές προσπάθειες πάντα μας συγκινούσαν, προκαλούν το ενδιαφέρον μας. Είναι και αυτός ο Μιχάλης Λαγουδάκος, επιχειρηματίας, από τους πολύ θαρραλέους, και ο κόσμος της νύχτας, φυσικά δεν άκουσε για πρώτη φορά από εμάς, το όνομα του. Είναι παλιά καραβάνα στα πράγματα, αλλά το σημαντικότερο, κύριος με τα όλα του. Χρειάζεται, λοιπόν, να θέλουμε να πηγαίνει καλά και να προδεύει, γιατί με την εξέλιξη του, θα προχωρήσουμε και εμείς. Αυτή είναι η σωστή αντίληψη.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, τρομπέτα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, ηχείο και κείμενο

Στο τελευταίo live της Κυριακής, με Στέλιο Λεγακη και Νίνα Σπανού, ο Γιάννης Κόλλιας έκανε επίσκεψη. Ένας τραγουδιστής του γνήσιας νύχτας. Μία πρoσωπικότητα των λεγόμενων σκυλάδικων. Η είδηση δεν πέρασε στα ψιλά, σε όλα τα social media αναφέρθηκε. Υπάρχει λόγος. Κατάσταση πολεμική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

O στρατηγός Μιχάλης Λαγουδάκος, αφού έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα και συγκέντρωσε τις πληροφορίες για το τι παίζει γενικότερα στην αγορά, πυροδότησε επιπλέον πλάνο δράσης. Με Νάντια Αγγελέτου και Μάκη Τσώτση, στο τιμόνι της Δευτέρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "AR ΜΑΚΗΣ ΤΣΩΤΣΗΣ NANTIA ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 23:30 _pagrat Υμηττού 128 f Pgrai Παγκράτι Τηλ. 698 612 8291"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.