Ο Στηβ δεν ήταν όπως όλοι οι άλλοι

Το βλέπεις και λες πως δεν πρέπει να ήταν κάποιος τυχαίος. Με τίποτα! Πρέπει να άνηκε στην κατηγορία ανδρών, που όλο και λιγοστεύει, και θεωρούμε τιμή και καύχημα αν τον είχαμε γνωρίσει, αν συνεργαστήκαμε μαζί του. Να εύχεσαι, στο πλανήτη της νύχτας, να δούμε και άλλους σαν τον Στηβ Κακέτση. Να πιάνουν την κορυφή, αλλά να μη χάνουν την αυθεντικότατά της. Και την ανθρωπιά τους. Αυτό που δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση ζωής. Νόημα ζωής. Το έχουν πει όλοι, πατριάρχες και άγιοι.

Και διαβάζεις πως τον αποχαιρέτησε o γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Λάσκος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ Pirounakis Giannis ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΒΟΛΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!”

Διαβάστε επίσης : Τι ωραίος τύπος ήταν, τι ωραίες στιγμές μας χάρισε, μεγάλος άντρας ! Ένας από τους τελευταίους πραγματικούς άρχοντες της νύχτας, έφυγε σε ηλικία 73 ετών – Ο επιχειρηματίας που έγραψε πολλές επιτυχημένες ιστορίες, με τη «Νεράιδα» και το «Kitchen bar» – Στο «Θέα» τον είδαμε για τελευταία φορά, συνεργάστηκε με Θανάση Παπαγεωργίου – Ήταν φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη- Οι γυναίκες, η φυλακή, το εγκεφαλικό και η …κατάρρευση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.