Ο Σωτήρης Γεωργούντζος στο Tsipas Radio: «Του Μπάρλου του λείπει ένας Παπαγεωργίου»

Σωτήρης Γεωργούντζος

«Χειμαρρώδης» όπως πάντα, ήταν ο διάσημος σε όλη την ελλάδα πια, σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος , ο οποίος μίλησε χθες το βράδυ στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα.

Δίνει την εκτίμηση του για την Σούπερ Λιγκ 2, καθώς και αυτό της Φούτμπολ Λιγκ, για το αν θα ξεκινήσουν άμεσα, του κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που στα ελληνικά κανάλια, δεν είναι πρώτη είδηση η είδηση ότι το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech είναι αποτελεσματικό κατά 90%.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην συνέχεια της συζήτησης, όταν αυτή πήγε στην Παναχαϊκή, αναγνωρίζει στο πρόεδρο-μεγαλομέτοχο, Γιώργο Μπάρλο, ότι έχει βάλει αρκετά χρήματα, ότι καλώς έκανε και απομάκρυνε τον Ελευθερόπουλο, αλλά και που έφερε στην θέση του τον Νίκο Παπαδόπουλο, δηλώνει σίγουρος ότι στο μέλλον, στο άμεσο μάλιστα, ότι θα γίνει συμπαίκτης με τον Παπαγεωργίου, και ότι αν γίνει αυτό, θα ανέβει σίγουρα στα σαλόνια της Superleague.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “Του Μπάρλου, αυτή τη στιγμή, του λείπει ένας Παπαγεωργίου. Σε ότι έχει να κάνει με την δικτύωση του, γιατί δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα της Παναχαϊκής”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο δεύτερο αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι, λόγω lockdown, που, του φέρνει μια χαρμολύπη, τον Πρασσά και την Μαύρη Θύελλα, και για άλλα πολλά, σε μία πραγματικά πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Ακούστε το πλήρες ηχητικό της τηλεφωνικής αυτής επικοινωνίας του Σωτήρη Γεωργούντζου :

Διαβάστε επίσης : Ο Σωτήρης Γεωργίου στο Tsipas Radio : «Θέλει καμία κυβέρνηση να κλείνει την οικονομία; – Μπροστά της θα τα βρει»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.