Ο Ριχάρδος και οι δύο…όψεις!

Άλλος ο Ριχάρδος που θα τον δείτε πρωί στο γραφείο, κι άλλος τις υπόλοιπες ώρες. Μην τα μπερδεύουμε. Ο Ριχάρδος – και δεν μιλάμε για τον Λεοντόκαρδο, τον μεγαλύτερο Σταυροφόρο όλων των εποχών, τον Βασιλιά της Αγγλίας. Αφορά τον γνωστό επιχειρηματία, που ξκίνησε δειλά την προβολή σε κανάλια χαμηλής τηλεθέασης. Πέρασε στις prime time ζώνες των μεγάλων καναλιών, μέσω επώνυμων εκπομπών. Αποκαλύπτουμε ότι είναι πρακτικές που ασκούνται από τους ξύπνιους. Και έτσι έγινε ο βασιλιάς του χρυσού και των ενεχυροδανειστηρίων.

Για να μην τα πολυλογώ, καταλαβαίνετε λοιπόν, πως ο Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες του όνομα, έχει το πνεύμα της διαφήμισης και της προβολής. Στηρίζει διάφορες δραστηριότητες, ακόμη και αυτές που φαινομενικά δεν έχει απαραίτητα άμεση σχέση, που δεν έχουν να κάνουν με την δουλειά του. Και εννοείται, στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς, δίνει δυναμικό παρών. Και δεν έμεινε εκτός κόλπου και σε αυτά που έγιναν την προηγύμενη Πέμπτη, στο μαγικό μαγαζί Οδός Λυσίου, στην Πλάκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ήταν μια απλή παρουσία. Ήταν σε αυτούς που έκαναν τις στέψεις. Έχει το στιγμιότυπο το Tsipas Blog.

Σιγά που δεν θα αρπάζαμε την ευκαιρία, την αρπάξαμε. Στην κάτω λήψη το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ηλίας Τσίπας, Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.