Ο Ρέμος στη…σέντρα

Έπεσαν πολύ χοντρά μπινελίκια στον Αντώνη Ρέμο, τον ποιο γνωστό και καλά μπασμένο στα “μαγειρεία”, στα μεγάλα, τα δυνατά, Έλληνα τραγουδιστή. Ήταν η δήλωση του, για …αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη, μετά το lockdown στη Μύκονο, που έκανε στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη, στον ΣΚΑΙ. Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε με την θέα του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου διαμένει. Επάνω του ξέσπασαν οι πιο θερμόαιμοι.

“Παιδιά ας κάνουμε όλοι έναν έρανο για τον Ρέμο, που αναγκάστηκε να κάνει διακοπές στην Σαντορίνη” είπαν οι φανατικοί. Σε κάθε ευκαιρία που τον θυμήθηκαν στο γήπεδο του Τwitter, τον σκυλοβρίσανε, τον τσάκισαν. Πάρτε μια γεύση από το σώου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τελικά. Αυτά συνέβησαν, κι όσα άλλα προβλέπεται να ακολουθήσουν, και γι’ αυτό ο πρώην ιδιοκτήτης του Ηρακλή, μονολογεί ”Εχει αγριέψει ο κόσμος, την αφορμή, την παραμικρή ζητάει, να σε βγάλει στη σέντρα …”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.