O “πόλεμος” Δημήτρη-Αλαφούζου είναι ..μονόπλευρος

O "πόλεμος" Δημήτρη-Αλαφούζου είναι ..μονόπλευρος

ΜΜΕ έχει κι ο ένας κι ο άλλος. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο άλλος ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο του ποδοσφαίρου, μάλιστα, ο 62χρονος καναλάρχης είναι πιο ισχυρός επικοινωνιακά από τον 45χρονο του μπάσκετ. Και τι συμβαίνει, τουλάχιστον φανερά; Ο μεν Αλαφούζος δεν ασχολείται με τον αντίπαλο του, ο δε Γιαννακόπουλος όλο ρίχνει τις σπόντες του.

Λέει η πλευρά του Αλαφούζου. “Η δουλειά μας είναι στην ΠΑΕ, όχι να κριτικάρουμε το τι τρέχει στο μπάσκετ. Αν μπαίναμε σε τέτοιο τριπ, θα λέγαμε αρκετά μέσω “τρίτων” π.χ. γιατί δεν συνέχισε, γιατί αιφνιδιαστικά έφυγε ο Πιτίνο”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προχθές η εφημερίδα του Γιαννακόπουλου χαρακτήρισε “γυρολόγο” κάποιον σπανιόλο χαφ Φαούστο που πήρε ο Αλαφούζος. Σωστό. Ποιος Φαούστο; Φέρνει ο Νταμπίζας ποδοσφαιριστή που δεν τον θέλει η ομάδα του, ο Πλατανιάς και τα Τρίκαλα της Ισπανίας. Και τι φταίει ο Νταμπίζας; Με άδειο πορτοφόλι ψάχνει να… ενισχύσει το ρόστερ.

Άσε. όμως, κύριε Δημήτρη, άλλον να την βγάλει άχρηστη τη μεταγραφή, όχι η Πράσινη.

από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.