Ο «πυρήνας» του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει…

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στόχευσε διάνα στην επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου για τα ηνία της Εκπροσώπου Τύπου.

«Αέρας» ανανέωσης, «αέρας» ελπίδας και χαμόγελα στη Κουμουνδούρου έφερε η ανακοίνωση του ονόματος της νέας Εκπροσώπου Τύπου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρόμοια συναισθήματα καταγράφηκαν και στο σύνολο των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΡΙΖΑ που αλλάζει και πλέον θέλει να «αγκαλιάσει» τους ψηφοφόρους του μέσα από νέα πρόσωπα, πρόσωπα της επιλογής του Αλέξη Τσίπρα και του νέου «πυρήνα»… ένας «πυρήνας» που αποτελείται από πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Προέδρου.

Το μήνυμα «εστάλη» από τον Αλέξη Τσίπρα, τόσο στους ψηφοφόρους του ανανεωμένου ΣΥΡΙΖΑ, όσο και σε πολλούς αιρετούς του κόμματος που διακαώς προσπαθούν να «αποδείξουν» ότι αποτελούν τον «ΑΝΘΡΩΠΟ» του Προέδρου.

«Αποδείξεις» μέσω αγκαλιών σε ομιλίες και εξέδρες, πρώτη στη φωτογραφία, δίπλα στη φωτογραφία από την περιοδεία του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης… κλπ… Κακή και παλαιά ΣΥΝΤΑΓΗ !

Οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» του Αλέξη Τσίπρα στην εκλογική αναμέτρηση του 2023, δεν είναι άλλοι από αυτούς που ο ίδιος έχει επιλέξει να είναι δίπλα του, πλάι του, στον πρωινό καφέ, στο γραφείο του, αλλά και οι άνθρωποι – τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια ανά Νομό κατ΄επιλογή του Προέδρου, του Αλέξη Τσίπρα.

Νέα πρόσωπα, που δεν έχουν ακουστεί και δεν έχουν γραφτεί σε καμία εφημερίδα ή/και ειδησεογραφικό site, πρόσωπα που θα συμμετέχουν για να βοηθήσουν στη πράξη και όχι στα λόγια, να πάνε το κόμμα μπροστά, κοντά στη κοινωνία, με προτάσεις, με όραμα, με ελπίδα.. πρόσωπα που δεν ανήκουν στον «πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στον «πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όλα δείχνουν ότι ο  Αλέξης Τσίπρας, «πήρε» το μήνυμα των ασταύρωτων ψηφοδελτίων το 2019, αφουγκράζεται την κοινωνία και την επιθυμία για νέα πρόσωπα ! 

Πρόσωπα από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ !

Οι ψηφοφόροι, το 32% του 2019, θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τον ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ, με ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, με ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.