Ο πόλεμος συνεχίζεται

θερμός εναγκαλισμός Θανάση Παπαγεωργίου - Γιώργου Μπάρλου

Η πρώτη νίκη, με την παρουσία μάλιστα του Θανάση Παπαγεωργίου, σήμερα επί του ΟΦΙ Ιεράπετρας (φώτο), και η Παναχαϊκή πάτησε με συγκατοίκους τον Διαγόρα Ρόδου και τα Τρίκαλα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο πόλεμος συνεχίζεται. Το σήμερα δεν είναι το ίδιο με το χθες και με το αύριο. Αυτό είναι το πιο σίγουρο στο πρωτάθλημα! Κάθε σελίδα αλλάζει τα δεδομένα και σχεδόν τα πάντα κυκλοφορούν στον αστερισμό της προσωρινότητας.

Στον επόμενο τόνο συναντιέται με τον Καραϊσκάκη, στην Αγυιά και πάλι. Η ευκαιρία της Παναχαϊκής να στρογγυλοκαθίσει μόνη στην δεύτερη θέση και να της απομείνει μονάχα η κορυφή της βαθμολογίας.. Η πρόκληση της Παναχαϊκής να αποδείξει, επιτέλους, ότι είναι στα μεγάλα αφεντικά της φετινής Super League.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε, όμως. Πρωτάθλημα δεν είναι ένα ματς, ούτε ένα πακέτο αγώνων, σε κάποια φάση του μαραθώνιου, που έτσι ή αλλιώς τελικά διαμορφώνουν την κατάσταση.

Όσον αφορά την Παναχαϊκά, βεβαίως το πράμα βελτιώθηκε, και πιθανόν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.