Ο πόλεμος στο “παραλιακό φιλέτο” ! Τα μεροκάματα, οι φιλοδοξίες και… ο ροζ φάκελος

Το “παραλιακό φιλέτο” καθόλο το μήκος του, ανέκαθεν αποτελούσε ένα καθημερινό μεροκάματο για αρκετούς εν ασχολούμενος με την τοπική αυτοδιοίκηση. Κέντρα διασκεδάσεως, beach bar, άδειες για καντίνες, άδειες για πάρκινγκ, σφραγίσματα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που ξεσφραγίζονταν σε μία νύχτα είχαν κάνει αρκετά πιο πλούσιους τοπικούς άρχοντες.

Πολλοί θυμούνται ακόμη και σήμερα τον Αντιδήμαρχο που είχε συλληφθεί με τα λεφτά στο χέρι προκειμένου να μη σφραγίσει κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης. Επίσης πιο πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται αφού αποτελεί γεγονός του πρόσφατου παρελθόντος έναν επιχειρηματία που είχε μπουκάρει σε δημοτικό συμβούλιο και απευθυνόμενος στο Δήμαρχο του έλεγε “φέρε μου πίσω ρε κ@ριόλη τη σακούλα με τα λεφτά που σου έδωσα”. Προφανώς οι υποσχέσεις δημάρχου δεν τηρήθηκαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν λίγες μέρες για να έρθουμε στο σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ένας δήμαρχος εντός εκτός και επί τα αυτά του παραλιακού μετώπου έχει μισθώσει έναν γνωστό Detective προκειμένου να παρακολουθεί την προσωπική ζωή ενός άλλου δημάρχου που και αυτός κινείται εντός εκτός και επί τα αυτά στην ίδια περιοχή. Φωτογραφίες, βίντεο, ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο σπίτι του και που μιλάει στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

Προφανώς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο “λύγισμα της μέσης” του ενός εκ των δύο που ενδιαφέρει τον άλλον. Γιατί γίνεται αυτό; Ο λόγος είναι αντιληπτός από ένα παιδάκι 10 ετών εάν παρακολουθεί τον πόλεμο που έχουν μεταξύ των από την πρώτη μέρα που εξελέγησαν. Η αιτία είναι το παραλιακό μέτωπο, οι επενδύσεις, τα μεροκάματα και οι σακούλες με τις λίρες που αλλάζουν τσέπες.

Αν κρίνω πάντως από το υλικό που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα ο δήμαρχος με τον ντεντέκτιβ και είναι ηθικά επιλήψιμο για τον άλλο Δήμαρχο, μάλλον στο YouTube θα το δούμε και θα το ακούσουμε αφού ο νόμος περί ασέμνων δεν επιτρέπει θα δημοσιευτεί κάπου αλλού.

Εκτός Βέβαια και αν έχει υπόψιν του, ο δήμαρχος μου δίνει την εντολή για παρακολούθηση να του κόψει τις πολιτικές φιλοδοξίες που ονειρεύεται ο Mr “ψήνω το ψάρι και από τις δύο μεριές”, δίνοντας το υλικό που έχει συγκεντρώσει σε όλα τα κόμματα, προφανώς σε έναν μεγάλο κίτρινο ή λευκό φάκελο χωρίς αποστολέα!

Ότι και να γίνει εμείς εδώ θα είμαστε να το μάθουμε και να το γράψουμε. Όταν τα λαμόγια πλακώνονται και ένας να βγει εκτός μάχης είναι κέρδος για την κοινωνία.

-edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.