Ο πιο ωραίος Ισπανός

Έχει δουλέψει με τις μεγαλύτερες εταιρίες και τους σπουδαιότερους οίκους μόδας. Με τους πιο γνωστούς φωτογράφους και στα πιο μεγάλα περιοδικά. Το όνομα του εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται πάντα μέσα στο top 10 της λίστας με τα πιο πετυχημένα και πλούσια μοντέλα. Κυρίες μου σας παρουσιάζω τον Jon Kortajarena.

Δεν ξέρω αν μερικές στεναχωρηθείτε, αλλά από τώρα που είναι αρχή σας λέω, ότι το παιδί είναι 100% gay –χωρίς αυτό να τον εμποδίζει καθόλου στην δουλειά του. Άλλωστε σ’ αυτή τη δουλειά ποσώς τους ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο

Ο JonKortajarenaRedruello, είναι Ταύρος (19 Μαΐου 1985), 34 χρόνων, 1.88 ύψος και 73 κιλά και έχει ένα συγκλονιστικό πρόσωπο. Γεννήθηκε στο Bilbao, στην χώρα των Βάσκων, στην Ισπανία. Τον ανακάλυψαν κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Βαρκελώνη, όταν πήγε με φίλους να παρακολουθήσουν ένα fashion show. Του έκαναν δοκιμαστικές λήψεις, πήρε τις πρώτες του δουλειές και στα 18 του βρέθηκε στο Παρίσι, για να γίνει το πρόσωπο της εταιρίας Just Cavalli. Οι επόμενες δουλειές του ήταν με τον Giorgio Armani και τον John Galliano και δύο μήνες μετά ο Steven Meisel τον φωτογράφησε για τον οίκο Versace. Καταλαβαίνει κανείς ότι αν ξεκινήσεις την καριέρα σου με τέτοιους οίκους και με τέτοιες εταιρίες, μετά όλα είναι στα πόδια σου. Και ακολούθησαν οι: Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Chanel, GUESS, Tom Ford κ.α.

Αποκορύφωμα το περιοδικό L’ OfficielHommes που έβγαλε τεύχος που του αφιέρωσε 200 σελίδες, με τίτλο: “200 PagesofFashionwithJonKortajarena“.

Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο
Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο

Βλέποντας ξανά την πρώτη ταινία του TomFord, Asingleman, όπου ο νεαρός φίλος μας έχει ένα μικρό ρόλο (κάνει ψωνιστήρι στον Colin Firth – φωτογραφία επάνω), τον πρόσεξα κι’ έτσι έψαξα να δω πως τον λένε και που αλλού έχει παίξει. Έτσι λοιπόν έμαθα ότι είναι μοντέλο και ότι τελικά τώρα ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο σινεμά, γιατί τα χρόνια περνούν και πόσο ακόμα να κάνει πασαρέλες και φωτογραφήσεις; Άλλωστε σ’ αυτήν την δουλειά όλοι είναι αναλώσιμοι, μια και καθημερινά βγαίνουν ένα σωρό νεαρά πολλά υποσχόμενα μοντέλα. Fresh meat όπως τους αποκαλούν στο χώρο…. 

Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο
Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο

Το περιοδικό Forbes κατέταξε τον Jon Kortajarena 8ο στην λίστα The World’s 10 Most Successful Male Models.

Jon Kortajarena, MODEL, SPAIN, GAY, MALE MODEL, nikosonline.gr
Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο
Jon Kortajaren, Ισπανός, Μοντέλο

-nikosonline.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.