Ο Πατρινός Δίας του στυλ, φέρνει την επανάσταση , τα φέρνει όλα στον εμπορικότερο δρόμο

Πως επενδύει τα χρήματα του κανείς; Σε κλάδο, σε τμήμα της οικονομίας, που είναι ήδη ψηλά ή που τώρα είναι στο μηδέν, στο σκέτο ζερό και στο Έβερεστ θα φτάσει στην επόμενη μέρα ; Δεν υπάρχει κανόνας. Δεν υπάρχει συνταγή, για το πως θα φθάσει κανείς να πετάει πάνω σε μαγικό χαλί. Οι πλούσιοι, οι πρώην μπατήρηδες που θησαύρισαν, δεν είναι προϊόντα κατά παραγγελία. Χοντροκονόμησαν, διότι είχαν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα ή διότι ήταν τυχεροί. Ευλογημένοι. Τους πήραν και τους σήκωσαν οι άνεμοι της καλής μοίρας.

Θέτω στην κουβέντα παράδειγμα συγκεκριμένο. Πατρινός, από τους πιο πλούσιους της πόλης, που ο πατέρας του κάνει παζάρια μεγάλα στα ακίνητα, όχι σε επίπεδο τοπικό, όχι πανελλήνιο, σε παγκόσμιο. Αυτός, που φαίνεται εκ πρώτης όψεως, δεν περιμένεις την δεύτερη, ότι έχει όρχεις και μυαλό, ίσως και κάποια μυστικά. Ένας Δίας του στυλ και της άποψης, που στο βιογραφικό του σημείωμα, θα δεις πολλές και σημαντικές στιγμές, τα πάντα. Επειδή είναι μανιώδης συλλέκτης νέων εικόνων και εμπειριών, του αρέσει να ψάχνει και να δοκιμάζει, ετοιμάζει επιχειρηματική κίνηση, που σίγουρα θα κάνει αίσθηση. Που σίγουρα θα φαίνεται ένα προϊόν, αλλά στην ουσία θα “σπάει” σε πολλά κομμάτια, που σίγουρα θα αφορά τις γυναίκες, που σίγουρα θα βρίσκεται στην καρδιά της Ακρωτηρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά για τώρα, τα άλλα, με την επόμενη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.