O Πατούλης ευχαριστεί τον Φιντιρίκο και ο κόσμος χαίρεται

Γιώργος Πατούλης- Δημήτρης Φιντιρίκος

Δεν προλαβαίνεις να σταθείς στη μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, και πέφτει η επόμενη ευχαριστήρια ανακοίνωση, για να μας πει τα ίδια. Δηλαδή ; Ο μεγάλος θριαμβευτής των πυρκαγιών είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Μην κολλάς στα νούμερα, στις πολλές αγωνιστικές, αλληλέγγυες, συνεργατικές, ανταλλακτικές πρωτοβουλίες. Βγάλε τις τσίμπλες από τα μάτια. Ναι, σύμφωνοι, πολύς κόσμος έπαιξε σκληρά και βγήκε μπροστά, για να σβήσει η φωτιά-μαμθούθ και μετά να μαζευτούν τα είδη πρώτης ανάγκης, αλλά αυτός έκανε το γκραν σουξέ. Το παιχνίδι χωρίς αντίπαλο. Και δεν ‘ένιωσε την παραμικρή απειλή από κάποιον άλλον.

Το εννοώ; Το εννοώ; Γιατί. Επειδή η χώρα σήμερα είναι καφενείο. Σκέτος καφενές. Διαλυμένη κατάσταση. Ενώ οι δε μεγάλοι. Ποιοι μεγάλοι; Αυτοί είναι θεατές, στο περιμένω. Πως θα κάτσουν οι εξελίξεις για να να το πουν και πάλι όχι ξεκάθαρα, προς που θα πάνε. Σε ποιο μαγαζί, αριστερό, δεξιό, ή κέντρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όχι, όμως και ο μοναδικός και ανεπανάληπτος Φινιτιρίκος. Αυτός, επιχειρηματίας, ήδη σε μεγάλα παιχνίδια, κρατάει αποστάσεις από όλα αυτά, ανησυχεί και βγαίνει μπροστά, όταν βάλλεται η χώρα, βάλλεται το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας. Για το σύνολο της εκφρασμένης γνώμης, τον κόσμο, αυτό μετράει, με αυτά επηρεάζεται, αυτό τον ευχαριστεί, και τον ευχαριστεί περισσότερο, που είδε τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να αναγνωρίζει δημόσια την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια του, στο πόλεμο των πυρκαγιών.

Τα ντοκουμέντα :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.