Ο Παναθηναϊκός έχει επτά χρόνια να νικήσει στη Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός απόψε στη Βαρκελώνη. Η Μπάρτσα πήγε… πεισμωμένη στην Βαλένθια, μετά το χαστούκι στην Αγία Πετρούπολη και δίχως τον (τελευταία στιγμή… κρουσματικό) Μίροτιτς και τα κατάφερε με 71-66, έστω κι αν «ίδρωσε». Δεν έπιασε καλή απόδοση και τη διαφορά έκαναν, εντέλει, τα ριμπάουντ. Ο «εξάστερος» υποχρεώθηκε σε τζάμπα ταξίδι την Τρίτη, στο Λιόν, καθώς αφού… πάτησε Γαλλία ενημερώθηκε για την αναβολή του αγώνα με τη Βιλερμπάν, που εντέλει θα επανοριστεί (δεν ισχύει το… 20-0).

Οσο για την παράδοση; 23-13 στην Euroleague era, συνολικά, και επιμέρους 14-4 για την Μπάρτσα στη Βαρκελώνη, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» από τις 11 Απριλίου 2013, μετρώντας έκτοτε 9 σερί ήττες: στα καλυτέρα online casino να το πόνταρες, χαμένος θα ήσουν…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκείνο το βράδυ το «τριφύλλι» έφυγε νικηφόρα από τη Βαρκελώνη, με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη, πρώτο σκόρερ τον Γκιστ με 14 π. και από κοντά τον Μπράμος με 13, πρώτο ριμπάουντερ τον Λάσμε με 7, πρώτο σε ασίστ τον Διαμαντίδη με 3 και σε βραδιά με 10/23 τρίποντα, με τον Μπράμος να έχει 3/3 (!).

Τότε, στη 17η επέτειο του πρώτου ευρωπαϊκού θριάμβου του, στο Παρίσι (και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο) οι «πράσινοι»… ξέραναν τους Καταλανούς (κόντρα στις προβλέψεις στοίχημα της εποχής) χάρη στο αλησμόνητο τρίποντο του «3D» Διαμαντίδη μπροστά στον εμβρόντητο Τζαγουάι, 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ενώ ακολούθησε το άστοχο τρίποντο του Σαρούνας Γιασικέβιτσους, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και βρισκόταν στη δούλεψη του Τσάβι Πασκουάλ: πλέον επέστρεψε ξανά στην Μπαρτσελόνα, έχοντας ο ίδιος παίκτες υπό τη δούλεψή του.

Εκτοτε ο Παναθηναϊκός ξαναπήγε άλλες εννέα φορές στη Βαρκελώνη, αλλά φευ…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.