Ο όμιλος Momentum, ταράζει τα νερά, μάγος και στην ανθρωπιά

Πως χάλασε έτσι ο κόσμος! Ωιμέ, ωιμέ, να βροντοφωνάξω λες να είμαι στην Επίδαυρο. Κάτι θέλω να πω και το ξεκινώ από τα ρηχά νερά.

Κάποιοι έμαθαν την ύπαρξη του ομίλου Momentum από το Posidonio. Aπ’ αυτό αυτό το μπουζουξίδικο της Αθήνας, ήταν το πρώτο τους, και δεν ήταν κάποιο μέτριας έκδοσης, όχι σε καμία περίπτωση.. Άντε, και από τoν Δημήτρη Φιντιρίκο και από τον Μανώλη Μούυτσο, που έχουν τα χαρακτηριστικά του μεγάλου παίκτη στο instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ε, όλα αυτά είναι πολύ φτωχά, μπροστά σε αυτό που είδα μόλις. Είναι το πιο μεγάλο έργο του. Από τα κορυφαία, το πιο κορυφαίο. Χιλιάδες των χιλιάδων αναγνωστών του Tsipas Blog, ακόμη και οι κοσμογυρισμένοι σε μέρη και μέρη, είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουν μαζί μου.

Ο όμιλος Μomentum με τη βοήθεια της Κάβα Κηρέας. Αυτή η μαγική δυάδα! Στέκεται δίπλα στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MOMENTUM AKANTHUS NALU POSIDONIO ISTIOPLOIKOS ROMEO CLUB OPUS NEW NEWHABITS MARRON. ONO FEEDEL SEEN EARTH HIGH END CAFE CERTO ΚΗΡΕΑΣ o όμιλος Momentun Group ηβοήθεια απότιςπλημμύρες στη Θεσσαλία, Ηαποστολή ων δυο μεγάλων Κάβα Κηρέας, στέκετο δίπλα στους πληγέντες την συγκέντρωση πρώτη ανάγκης. της Καρδί σας περιέχει υασιες συσκευασίες Μπισκότα Όλοι μαζί στηρίζουμε τους μας που έχουν ανάγκη. Κουράγιο σε όλους, είμαστε δίπλα σας."

Διαβάστε επίσης : Στην ανθρωπιά μόνο χτυπάω παλαμάκια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.