“Ο Νότης πίσω δεν ξαναγυρνάει και ο διάδοχος του”!

«Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι πολύ μπροστά σε όλα!

Αυτό που του φορτώσανε ήτανε για τον συνεργάτη του τον Ηλία. O Ηλίας είναι αυτός που τρέχει να του φέρει μέχρι και νερό να πιεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί του, είναι σαν να μιλάς με χίλιους ακαδημαϊκούς, δεν είναι καμένος, είναι προσηλωμένος και ξέρει πολύ καλά τι λέει. Όλη η στροφή στο μυαλό του έγινε από τότε που έχασε τον αδερφό του, ο Κατσάμπαλης είναι ο μόνος που μπορεί να μιλήσει μαζί του. Όλοι οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν και να μην ακούς κανέναν.

Όσο το σύστημα είναι έτσι, ο Νότης θα παραμένει αναρχικός στης απόψεις του, δεν κάνει πίσω. Ο Νότης τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, δεν τραγουδούσε για τα χρήματα, τραγουδούσε να έχουν να φάνε οι συνεργάτες του και τα μαγαζιά/προσωπικό.

Ανέβαινε στη πίστα γιατί του άρεσε να περνάει μηνύματα μέσα από τα τραγούδια του, ήθελε τραγουδώντας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. θυμίζει λίγο Νικόλαο Άσιμο. Ο Άσιμος ξέρεις τι έκανε; Αλλιώς φαντάζονταν τον κόσμο και επειδή δεν τον έβλεπε να αλλάζει, αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού του στα Εξάρχεια. Κάτι τέτοιο κάνει και ο Νότης, μόνο που ο Νότης δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει (είναι πιο έξυπνος) απλά δεν μπαίνει σε αυτό το σύστημα όπως είναι τώρα. Ξέρει να κρίνει έχει αφτί, όλοι η Ελλάδα έγινε ένα ριάλιτι, ε αυτό ο Νότης δεν το ανέχεται (και καλά κάνει).

Αν δεν αλλάξουνε τα πράγματα πολύ δύσκολα θα τον ακούσουμε πάλι.

Μιλάμε για τον Νότη, που ακόμα και αν ζούσε ο μεγάλος Διονυσιου, Νότη θα πήγαινε να ακούσει.

Ακόμα και με την απουσία του κάνει ντόρο. Κάποτε ο ίδιος μου είχε πει κάτι ..Αυτός που δεν μιλάει κάνει μεγαλύτερο θόρυβο..

Και άντε και να βγει, ξέρεις τι θα του πούνε; Α, ρε Νότη είχες δίκιο σε ότι έλεγες τόσα χρόνια, ξέρεις τι θα πει ο Νότης; Α, ρε πρόβατα τώρα το είδατε ε; Όταν τα έλεγα με λέγατε ούφο/ψεκασμένο, αυτά θέλει να αποφύγει τώρα ο Νότης. Επειδή ξέρει ότι θα παρεκτραπεί, για αυτό λέει άντε πνιγείτε όλοι σας για να μάθετε να ακούτε.

Και να ξέρεις ότι ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει διάδοχο του τον Οικονομόπουλο. Όταν αυτό το λέει ο ίδιος ο Νότης, τότε εκεί καταλαβαίνεις για τι ερμηνευτή μιλάμε.

Έχει ένα κοινό ο Νότης με τον Οικονομόπουλο. Δύσκολα μπορούν να ακούσουν άλλον τραγουδιστή»!

Κι όλοι θα ψαχτούν, βέβαια, αυτά τα πράγματα, στο Τσίπας Μπλοκ, ποιος τα είπε…

Διαβάστε επίσης : Ο εξαφανισμένος Νότης Σφακιανάκης και η κουβέντα για την πιθανή επιστροφή, που σήμερα κλείνει οριστικά! Την ώρα που τον ψάχνει όλη η νύχτα, δίνει το tsipasblog τα πρώτα λόγια του, μετά από τρία χρόνια, για να μην ακούτε μαλακίες του τύπου «μιλάει με αυτόν, μιλάει με εκείνον». …Θα τα ακούσετε όλα τώρα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.