Ο Νίκος Απέργης διάλεξε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο και έφτασε στην πηγή – Ένας τραγουδιστής που πλέον παίρνει αυτό που του αξίζει

Η δύναμη του «από στόμα σε στόμα», του έδωσε την ευκαιρία να δείξει πόσο καλός τραγουδιστής είναι. Η δύναμη του Youtube, του έδωσε την ευκαιρία να δείξει πόσο καλός καλλιτέχνης είναι. Ο Νίκος Απέργης πήρε το δύσκολο μονοπάτι και πέτυχε.

Τα τελευταία 4 χρόνια, έχει κάνει τέτοιο step up που δύσκολα το συναντάς. Όντας πλέον ένας τραγουδιστής που μπορεί ακόμα και μόνος του να κρατήσει ένα μαγαζί, ο Νίκος Απέργης αποδεικνύει πως όσο κι αν ασχοληθείς με το image making, όλα καταλήγουν σε αυτό που είσαι πάνω στην πίστα και σε αυτό που προκαλείς στον θαμώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαζί με τη Μαλού έχουν κάνει το Cabaret ένα από τα πιο όμορφα σε ατμόσφαιρα μέρη για νυχτερινή διασκέδαση και η συνεργασία τους για το τραγούδι Πόσο Πόσο ήταν μια αφορμή για να μιλήσω μαζί του και να μάθω πως φτάνει κανείς ψηλότερα, όταν για χρόνια δεν βλέπει τις προσπάθειες του να ανταμείβονται.

Κι όχι μόνο είναι ένας από τους τραγουδιστές που όλοι θα ήθελαν να είναι στα live τους σχεδόν κάθε βδομάδα. Έχει στα σκαριά και τον πρώτο του δίσκο με τραγούδια που ήδη έχουν σαρώσει στο Youtube, με τις υπέροχες επανεκτελέσεις τραγουδιών που πλέον θεωρούνται και δικά του, και με καινούργια τραγούδια.

Αυτός είναι λοιπόν ο Νίκος Απέργης!

-menshouse.g

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.