Ο Μπύρος μιλάει για 1,4. Ο Καλογερόπουλος πόσα θα βάλει;

Ο Μπύρος μιλάει για 1,4. Ο Καλογερόπουλος πόσα θα βάλει;

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ο Γιάννης Μπύρος αφενός αποχωρεί από τη Δόξα Δράμας και αφετέρου ποιος ο λόγος που δεν έχει δώσει την ΠΑΕ σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Τα εξήγησε αυτά αναλυτικά στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξας Δράμας, αλλά έχει σημασία να δει και κανείς το βίντεο με την απόγνωση του.

Κατ’ αρχάς λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται, τουλάχιστον 1,4 εκατ. ευρώ για να είναι ανταγωνιστική η Δόξα και τα έσοδα το πολύ να φτάσουν τις 800 χιλ. ευρώ. Άρα κάποιος πρέπει να βάλει από την τσέπη του πάνω από μισό εκατ. ευρώ και προφανώς γι’ αυτό και όσοι τον προσέγγισαν τους χαρακτήρισε «λαμόγια», αλλά δεν θέλησε να τους κατονομάσει, αφού δεν τον ενδιαφέρει να εκθέσει κανένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα ερώτημα είναι πόσα θα βάλει ο Σάκης Καλογερόπουλος στην Παναχαΐκή. Και ακόμα: αν τελικά η ΕΡΤ δεν δώσει τα 600, τότε δεν ισχύει το περί 800 που είπε για έσοδα ο Μπύρος, άρα ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ θα πρέπει να βάλει από την τσέπη του κανά εκατομμύριο!!!

-patranews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.